Totul se schimbă pentru Simona Halep și Toni Iuruc înainte de nuntă: „Va fi ceva ce nu s-a mai văzut”

Dragos Stefanescu Brădescu Alexandru 05.09.2021, 17:52
Totul se schimbă pentru Simona Halep și Toni Iuruc înainte de nuntă: „Va fi ceva ce nu s-a mai văzut”

Simona Halep (13 WTA) este în revenire de formă având evoluții excelente în cadrul turneului US Open. Și pe plan sentimental astrele sunt aliniate favorabil marii noastre campioane. Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit deja data nunții și toată lumea așteaptă cu nerăbdare marele eveniment.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de lux la Constanța

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții pe 15 septembrie. Conform celor de la Prosport.ro, marele veniment va avea loc la Constanța. Petrecerea se va desfășura în clubul Fratelli, imediat după cununia civilă. Cum toată lumea bună va participa la grandioasa petrecere, se preconizează că va fi cel mai mare eveniment monden al anului. Un apropiat al familiei Halep a dezvăluit că nunta Simonei va suscita un interes imens în rândul constănțenilor și că va fi ceva ce nu s-a mai văzut în orașul de la malul Mării Negre.

Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai.

De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea!”, a dezvăluit un apropiat al familiei Halep.

Simona Halep are evoluții excelente la US Open

Simona Halep (13 WTA) a arătat la turneul US Open că este într-o formă de zile mari. După ce a învins-o spectaculos pe Elena Rybakina, Simona a obținut calificarea în optimile turneului american. Românca o va întâlni în optimi pe ucraineanca Elina Svitolina (5 WTA). Ucraineanca are o serie de opt victorii consecutive și se află la poate cel mai bun nivel al ei din ultimii doi ani. Pentru Simona, meciul cu Svitolina va fi foarte greu având în vedere că românca a revenit după o lungă perioadă de pauză.

Simona este încă în faza de început a revenirii după accidentarea suferită la Roma și după problemele medicale care au urmat. Fiind conștientă că nu este refăcută complet și că nu este în vârful formei sale obișnuite, Simona a prefațat înfruntarea din optimi imediat după victoria cu Rybakina.

A fost un meci foarte dur, am mai jucat impotriva Elenei, știam ca e puternică și pune presiune pe adversară! Stiam de asemenea că e o jucătoare calmă. M-am bătut până la final!

Sunt departe de potențialul meu, pentru că nu e ușor să lipsești 3-4 luni, dar mă simt bine. La nivelul acesta e imposibil să ai meciuri usoare, sunt concentrată la bătălii grele. Va urma un meci greu, dar sunt încrezătoare! Mă simt bine aici și mă voi relaxa la shopping!”, a declarat Simona Halep după victoria cu Elena Rybakina.

Urmăriți Playsport.ro și pe