Tragedie în familia lui Gino Iorgulescu. Șeful LPF, împietrit de durere la auzul cutremurătoarei vești: „L-au resuscitat, dar degeaba”

Olteanu Ștefan / 13.01.2022, 11:18

Familia lui Gino Iorgulescu a fost lovită în aceste zile de o tragedie. Mugurel Stancu, mâna dreaptă a președintelul LPF de aproape 30 de ani, a încetat din viață. Mugurel Stancu era un apropiat al mai multor personaje importante din fotbalul românesc.

Mâna dreaptă a lui Gino Iorgulescu a murit în timpul unei partide de fotbal

Doliu imens pentru Gino Iorgulescu, după ce a primit cutremurătoarea veste că Mugurel Stancu, mâna sa dreaptă de aproape 30 de ani, a murit în timpul unei partide de fotbal.
Mugurel Stancu era un apropiat al întregii familii Iorgulescu, fiind în același timp și șoferul președintelui LPF, dar și omul considerat bun la toate.

Potrivit informațiilor deținute de PlaySport.ro, bărbatul în vârstă de 52 de ani a murit în timpul unei partide de fotbal, pe un teren sintetic, situat în parcul Herăstrău. La un moment dat, lui Mugurel Stancu i s-a făcut rău pe teren, iar cei din jur au chemat ambulanța de urgență. Sosiți la fața locului, medicii l-au resuscitat pe bărbat, dar fără rezultat. Din păcate, câteva momente mai târziu a fost constatat decesul bărbatului.
Gino Iorgulescu a fost împietrit de durere la auzul cutremurătoarei vești, deoarece îl considera pe Mugurel ca și fiul lui.
Mugurel Stancu era, de asemenea, prieten foarte bun și cu Olăroiu. Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu îi botezaseră băiețelul de 8 ani, pe care îl cheamă Gino Cosmin.

Mihai Stoica, mesaj cutremurător după moartea lui Mugurel Stancu

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost foarte afectat la auzul veștii și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

Mugurel Stancu se ocupa, printre altele, de managerierea unui important lanț de restaurante cu specific italienesc, care este finanțat de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu.

„Vioara care nu numai că n-a vândut niciodată partitura, ci a respectat-o și a înfrumusețat-o mereu”

De asemenea, la scurt timp după aflarea veștii, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș a transmis și el un mesaj în memoria lui Mugurel Stancu:

Ceremonios și discret în același timp. Lucid și om de încredere când muncea. Spontan și dulce între prieteni.

Te scotea din belele în particular. Și te încurca, la masă de restaurant, cu umorul lui. A fost cel mai deștept și plăcut consilier din fotbalul românesc, iar tăcerile și zâmbetele lui știau mai mult decât cei pe care îi vedeți la televizor și îi credeți. Un infarct a sfârtecat coarda unei viori fără de care filarmonica s-ar fi împotmolit. Era MUGUREL STANCU, vioara care nu numai că n-a vândut niciodată partitura, ci a respectat-o și a înfrumusețat-o mereu. Aici și Dincolo, vei rămâne prietenul meu, Mugurele!”, a scris Boanchiș pe contul său de Facebook.