Tragedie în lumea mondenă. Lalla, una dintre cele mai cunoscute tinere DJ din România, găsită moartă pe plajă: Ce ar fi pățit Laura Roșca

Catinca Giosanu 28.09.2023, 16:42

Lumea showbizului românesc este în genunchi! O nouă dramă s-a petrecut în urmă cu puțin timp. A murit una dintre cele mai cunoscute tinere DJ de la noi din țară. Artista a fost găsită moartă pe o plajă din Constanța.

O nouă dramă în lumea mondenă

Faimoasa DJ-iță a fost găsită moartă în dimineața de joi, 28 septembrie 2023. Trupul neînsuflețit al artistei a fost descoperit pe o plajă din Mamaia Nord. Poliția nu a știut la început cine este femeia. După ce au făcut „săpături”, și-au dat seama că trupul îi aparține uneia dintre cele mai cunoscute tinere DJ de la noi din țară. Mai precis, este vorba despre Laura Roșca. Ea avea 34 de ani, era din Turda (Cluj), locuia în București și era cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

Ce ar fi pățit DJ Lala

DJ-ița descoperită moartă pe plajă a fost găsită fără suflare de câțiva turiști aflați la plimbare. Oamenii au vrut să profite de vremea frumoasă de afară și au mers să se plimbe pe malul mării, când au avut marea surpriză să dea pestru trupul neînsuflețit al tinerei de 34 de ani.

Cel mai probabil, DJ Lala a murit înecată. Oamenii care se ocupă de cazul său au ajuns la această concluzie mai ales pentru că artista era îmbrăcată într-un tricou de înot și slip la momentul la care a fost găsită fără viață pe plaja din stațiunea Mamaia.

Organele de poliție au transmis prin intermediul unui comunicat că nu s-au găsit urme de violență asupra tinerei din Cluj. La rândul lor, salvamarii au transmis că speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

Boala de care suferea DJ-ița originară din Cluj

Colegii de la Adevărul notează că Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. Fanii tinerei s-au declarat în stare de șoc la aflarea veștii despre moartea sa.

În ultima ei postare pe Instagram, DJ-iță folosise hashtagul „#FvckDepression“. Mesajul transmis de ea ne duce cu gândul la faptul că tânăra se confrunta cu probleme care o nelinișteau.

Urmăriți Playsport.ro și pe