Tragedie în sport. Brazilianul Hulk a murit după ce a ignorat sfaturile medicilor

Autor: Gheorghiu Dan / 03.08.2022, 12:40

Culturistul brazilian Valdir Segato, supranumit ”Hulk din Brazilia”, și-a pierdut viața în ziua în care a împlinit 55 de ani!

Conform The Sun, Segato ar fi murit în urma unui atac de cord. Acesta și-a injectat mult timp o substanță toxică pentru a-și menține bicepșii uriași. Se pare că ”Hulk din Brazilia” își administra o substanță ce conținea ulei sintetic, alcool și analgezice. Este un procedeu des întâlnit printre culturiștii care își doresc să se transforme cât mai rapid și să rămână la acel nivel.

A murit culturistul ”Hulk din Brazilia”

Valdir Segato, cunoscut drept ”Hulk din Brazilia”, respira tot mai greu în ultimele zile, iar apropiații l-au dus la spital. Acesta s-a stins chiar de ziua sa, când a împlinit vârsta de 55 de ani.

Unul dintre vecinii culturistului a vorbit despre ultimele clipe ale omului devenit celebru pe social media:

„A venit și a bătut la ușa mamei mele, spunând: `Ajutor, sunt pe moarte!` Alți vecini l-au urcat în mașină și l-au dus de urgență la spital, unde s-a prăbușit la recepție. Cred că a făcut atac de cord”, a spus un vecin, conform sursei citate.

”Hulk din Brazilia” devenise viral datorită fizicului său. El avea peste 1,5 milioane de urmăritori în mediul virtual.

A mai avut probleme de sănătate

Culturistul Valdir Segato a mai acuzat probleme de sănătate și în anul 2016:

„Oamenii îmi zic Hulk, Schwarzenegger sau He-Man tot timpul și îmi place. Mi-am dublat bicepșii, dar îi vreau și mai mari. Doctorii mi-au spus să mă opresc, dar e decizia mea să folosesc în continuare (n.r.- synthol) pentru că așa vreau, așa îmi place”, a spus ”Hulk din Brazilia” la acel moment.

Synthol este o substanță folosită pentru a produce rezultate artificiale, dar oamenii care îl folosesc riscă să sufere un atac de cord.