Transfer bombă în România. Un jucător care a evoluat în Franța se mută în Superligă

Bordei Radu 30.09.2022, 18:48
Transfer bombă în România. Un jucător care a evoluat în Franța se mută în Superligă

Botoșani pregătește un transfer bombă. Valeriu Iftime nu stă cu mâinile în sân, după ce echipa lui Mihai Teja este într-o situație foarte grea. Startul perfect de campionat a fost urmat de o cădere neașteptată, iar patronul îi mai aduce acestuia întăriri.

Transfer bombă la Botoșani. Pe cine aduce Iftime ca să salveze situația

Dezastrul din meciul cu Sepsi l-a convins pe șeful moldovenilor că trebuie să ia măsuri urgente pentru a stopa declinul echipei sale. De aceea i-a pregătit lui Teja o surpriză importantă. Un fundaș care a evoluat mult timp în Franța, este adevărat că în divizia secundă, va fi adus în Moldova. Este vorba de Kassim M’Dahoma, un fundaș puternic de 26 de ani. Este un jucător cu un fizic impresionant, de 1,88 de metri. Acesta a evoluat ultima dată la US Avraches, Liga 2 din Franța. Acesta va sosi luni în România și va semna imediat contractul din psotura de jucător liber de contract.

Fundașul este cotat la 250.000 de euro și Valeriu Iftime va spera să descopere o nouă „bijuterie” pe modelul Ongenda.

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja. Meciul cu U Cluj este decisiv pentru viitorul antrenorului

Valeriu Iftime a oferit o nouă reacție în stilul caracteristic despre situația de la FC Botoșani, generată de înfrângerea umilitoare cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-7. Finanțatorul clubului moldovean a anunțat că a decis să îi mai dea o șansă lui Mihai Teja.

Totuși, Iftime a dat de înțeles că antrenorul ar urma să fie schimbat în cazul în care echipa sa își va continua forma slabă și în meciul din etapa viitoare, cel de pe teren propriu contra Universității Cluj. De asemenea, patronul de la FC Botoșani a dat vina pe jucători pentru rezultatele dezastruoase din ultima perioadă și a făcut o nouă glumă pe seama acestui subiect.

Păi de ce? Simțiți că avem nevoie? (n.r. de o schimbare a antrenorului) Uitați că nu ați măsurat bine. E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă. Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o variantă. Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în speical a celor care au fost pe teren.

L-am sunat pe Mihai după meci, i-am spus că nu îl demit, i-am spus că eu cred în continuare. Suntem în cea mai grea perioadă din istoria fotbalului din Botoșani. Tot ce am constuit în 10 ani se poate dărâma, s-a dărâmat de fapt la Sepsi. Mi-a spus că are încredere, că poate. Și așa mă doare capul, și așa sunt de sâmbătă într-o depresie cumplită. Mi-e rușine de oamenii care iubesc fotbalul în Botoșani. Trebuie să găsim o soluție ratională. Dacă băieții ăștia, care sunt plătiți cu mii de euro pe lună și sunt antrenați pierd așa… Dacă au rușine înseamnă că își vor da viața la meciul următor. Am o armată de mercenari și mai rămâne să aduc un bătăuș”, a spus Valeriu Iftime la PlaySport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe