Transfer bombă pregătit de Mircea Rednic la Dinamo. Un atacant care a trecut prin curtea celor de la AS Roma

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.10.2021, 22:11
Transfer bombă pregătit de Mircea Rednic la Dinamo. Un atacant care a trecut prin curtea celor de la AS Roma

Mircea Rednic lucrează intens pentru a întări lotul destul de subțire numeric și valoric al lui Dinamo. Antrenorul în vârstă de 59 de ani a testat în această pauză competițională câțiva jucători.

Este vorba despre Salif Cisse și Michel Espinosa. Pe primul a decis să nu îl păstreze în lot, în vreme ce al doilea se pare că l-a convins pe Rednic și va primi un contract.

Mircea Rednic are în probe un atacant trecut pe la juniorii lui AS Roma

„Puriul” nu are însă de gând să se oprească aici și caută în continuare variante în zona ofensivă, după ce a renunțat la varianta Salif Cisse. Dinamo testează în aceste zile un atacant slovac trecut pe la juniorii celor de la AS Roma.

În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a mai jucat de-a lungul carierei pentru echipe precum Modena, FC Nitra din țara natală și Cracovia din Polonia, unde a fost coechipier cu fostul dinamovist Sergiu Hanca.

Potrivit Fanatik, Mircea Rednic va lua o decizie cu privire la Vestenicky la finalul acestei săptămâni. Antrenorul lui Dinamo a primit referințe bune în cazul atacantului slovac și de la Sergiu Hanca.

În prezent fotbalist de bază la Cracovia, fostul fundaș dreapta al „câinilor” a avut cuvinte de laudă la adresa fostului său coechipier. Atât din punct de vedere fotbalistic, cât și uman.

A fost la noi şi mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezenţă fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic şi are execuţii. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranţă, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a spus Hanca potrivit GSP.

Vestenicky nu este singurul atacant pe care îl aduce clubul din Ștefan cel Mare

Mai aproape de a semna cu Dinamo decât Vestenicky este un alt atacant, Ismail Issa. În vârstă de 32 de ani, fotbalistul bulgar este liber de contract din iulie, după despărțirea de Cherno More Varna,

El a mai jucat în carieră, printre altele, pentru Levski Sofia, Karabukspor, Litex Lovech sau Sheriff Tiraspol și acum este foarte aproape de a semna un contract cu Dinamo, anunță GSP.

Ce înțelegere a avut Mircea Rednic cu un jucător venit în probe. Ce urmează să se întâmple la Dinamo