Transfer controversat pentru CFR Cluj. Replica lui Gigi Becali va fi acidă după anunțul oficial al lui Cristi Balaj

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.02.2022, 23:45
Transfer controversat pentru CFR Cluj. Replica lui Gigi Becali va fi acidă după anunțul oficial al lui Cristi Balaj

CFR Cluj a realizat o nouă mutare care va aprinde spiritele între formația din Gruia și FCSB. Recent, Gigi Becali a acuzat în mod public faptul că oficialii campioanei obișnuiesc să contacteze jucătorii altor echipe cât timp aceștia sunt sub contract.

El a dat exemplul lui Cristi Bălgrădean, care a semnat cu CFR Cluj când încă era jucătorul FCSB-ului. Astfel, Becali a promis că se va răzbuna și chiar le-a plătit clujenilor cu aceeași monedă, demarând negocierile cu Billel Omrani.

CFR Cluj a făcut o nouă mutare care îl va irita pe Gigi Becali

Acum însă, patronul de la FCSB va fi din nou foarte furios după ultima mutare făcută de rivalii săi. Cristi Balaj, președintele CFR-ului a confirmat public faptul că echipa sa i-a acontat pe brazilienii Yuri Mattis și Roger.

Yuri și Roger sunt ai CFR-ului. De luni vin amândoi. S-a plătit aproximativ 300.000 de euro pe cei doi, iar banii se vor da în tranșe, în funcție de performanța european”, a spus Balaj la Look Sport.

Despre Roger se știa deja că se va despărți de UTA Arad și se va alătura lotului campioanei la finalul acestui sezon. Iată însă că ardelenii au reușit să îi convingă pe omologii de la Arad să îl lase pe brazilian încă de pe acum la Cluj-Napoca.

Transferul lui Yuri Matias de la Gaz Metan Mediaș poate genera însă noi tensiuni între FCSB și CFR Cluj. Asta pentru că fundașul central a fost acontat chiar în ziua în care trebuia să intre pe teren contra campioanei României. Iar, tocmai din acest motiv, Ilie Poenaru a decis să îl scoată din lot. În plus, el a fost dorit și de echipa roș-albastră în trecutul apropiat.

Ce a spus Gigi Becali despre acest conflict pe care îl are oficialii campioanei

Dacă până acum s-a arătat deranja de strategia pe care o abordează CFR Cluj pe piața transferurilor, este foarte interesant de văzut cum va reacționa patronul FCSB-ului după ce rivalii în lupta la titlu au transferat un jucător chiar în ziua în care trebuia să intre pe teren contra acestora.

Nu e elegant să-i fac ofertă lui Omrani, știu că nu e elegant. Corect era să-i fac ofertă la finalul sezonului. Dar dacă îl iei pe Bălgrădean de la mine, fără să anunți, mai joacă și două meciuri după ce a semnat cu ei. Apoi l-au luat pe Bouhenna, pe Rodriguez de la Botoșani.

Dacă e să facem presiune de bani, vă arăt eu! Că eu sunt mai tare decât voi toți la un loc. Eu nu voiam să fac asta, dar am văzut că vor să facă presiune de bani. A, au schimbat politica acum? Am văzut, au zis “îl luăm pe fundașul dreapta de la Botoșani, cu care o să jucăm în play-off”. Au luat niște jucători la mișto, doar ca să creeze probleme. Văd că jucătorii ăia n-au jucat la ei. Rodriguez a jucat? Nu prea a jucat, l-au dat.

Până la urmă, eu am făcut ce era corect în cazul lui Omrani. Am înștiințat clubul, public, că îi fac ofertă. Dar dacă voi semna cu el, nu voi spune, îi vor lăsa să înnebunească. Le plătesc cu aceeași monedă. Dacă vor să nu mai facem așa, să spună Balaj, să promită că nu vor mai face cum au făcut până acum. Putem să facem un pact, dacă își dau cuvântul”, a spus Gigi Becali la Pro X.