Transfer de lux la o nou-promovată în Liga 1. Au repatriat un fost golgheter al campionatului!

Marian Cărăvan 04.01.2021, 12:53
Transfer de lux la o nou-promovată în Liga 1. Au repatriat un fost golgheter al campionatului!

În scurta pauză de iarnă, echipele din Liga 1 se mișcă rapid pe piața transferurilor. Apar mutări spectaculoase. Pe această linie se înscrie și o nou-promovată în Liga 1, care a repatriat un fost golgheter al campionatului. Transfer de lux la o nou-promovată în Liga 1.

Transfer de lux la o nou-promovată în Liga 1. Un fost golgheter al campionatului a semnat cu UTA

Aflată pe locul 9 la finalului turului, nou-promovata UTA a făcut un transfer de lux în primele zile ale noului an. Mijlocașul Liviu Antal, un fost golgheter al campionatului, a fost prezentat oficial de gruparea arădeană. Fost campion cu Oțelul Galați în 2011, Liviu Antal revine în Liga 1, după ce ultima oară a jucat în Lituani, la Zalgiris Vilnius.

„Sosirea lui Liviu reprezintă clar un plus pentru noi și din punct de vedere sportiv, dar și din punct de vedere al mentalității pe care mi-o doresc în vestiar, al spiritului pe care mi-l doresc acolo.

Am convingerea că va aduce acel plus pe care îl căutăm în compartimentul ofensiv. Este un jucător polivalent care poate evolua cu succes pe mai multe posturi în compartimentul ofensiv. În plus, este un băiat de vestiar, cum se spune, dar mai presus de asta este un jucător care cunoaște foarte bine profilul campionatului românesc și vine cu experiența necesară pentru gestionarea unor momente dificile”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA.

UTA i-a mai transferat în această iarnă și pe mijlocașii Roger Junior Rodrigues Figueira și Modestas Vorobjobas.

Transfer de lux la o nou-prmovata in Liga 1. UTA l-a repatriat pe LIviu Antal
Transfer de lux la o nou-prmovata in Liga 1. UTA l-a repatriat pe LIviu Antal

Liviu Antal, campion al României cu Oțelul Galați

Liviu Antal este un fotbalist ofensiv, care poate juca și mijlocaș, și atacant. Cea mai mare performanță a carierei sale este câștigarea titlului cu Oțelul Galați, în 2011, sub comanda lui Dorinel Munteanu. În același an, a câștigat și Supercupa României.

În cariera sa a jucat la Concordia Chiajna, FCM Tg. Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel), Pandurii Târgu Jiu și Zalgiris Vilnius (Lituania). Acum a semnat cu nou-promovata UTA. Transfer de lux la o nou-promovată în Liga 1.

„Mă bucur că sunt aici la un club cu o istorie mare în fotbalul românesc. Cei din conducerea UTA-ei și-au dorit foarte mult să lucreze cu mine, iar acest lucru este foarte important pentru jucător. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele. Cu siguranță va fi un an greu, un sezon dificil, dar sper ca la sfârșitul său să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”, a spus fotbalistul.

Liviu Antal a bifat o selecție la prima reprezentativă și a jucat pe 12 iunie 2011 într-un meci amical cu Paraguay (scor 0-2). A intrat atunci în minutul 84, în locul lui Torje.

Născut pe 2 iunie 1989, la Șimleul Silvaniei, Liviu Antal are o cotă de piață de 300.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe