Transfer de ultim moment pe axa FCSB – Farul. Gigi Becali și Hagi au bătut palma pentru tânărul mijlocaș

Giosanu Catinca / 14.06.2022, 20:19
Transfer de ultim moment pe axa FCSB – Farul. Gigi Becali și Hagi au bătut palma pentru tânărul mijlocaș

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, marți, că Dragoș Nedelcu a fost transferat definitiv. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani.

Încă un transfer bifat de Gică Hagi

Dragoș Nedelcu a fost împrumutat în acest sezon de FCSB la Farul Constanța. Mijlocașul a impresionat cu evoluțiile sale, așa că a fost transferat definitiv de formația de la malul mării.

Farul Constanța și FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoș Nedelcu la formația noastră.

După ce în sezonul trecut a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, constănțeanul Dragoș Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii 3 ani cu Farul Constanța !

Mult succes în tricoul alb-albastru, Dragoș!”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții clubului farul Constanța.

Dragoș Nedelcu a fost transferat definitiv la Farul

Zilele trecute, Gheorghe Hagi a mai luat un jucător de la FC Dinamo București. El a obținut semnătura atacantului Vlad Morar. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani cu Farul.

Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA Gaz Metan Mediaș și în ultima parte a acestui sezon la Dinamo.

Ambii vor fi prezenți la primul antrenament programat la 16 iunie.”, au scris cei de la Farul pe site-ul oficial al clubului.

Nedelcu, învinovățit pentru golurile încasate de Fortuna Dusseldorf

Dragoș Nedelcu a jucat în prima parte a sezonului recent încheiat la Fortuna Dusseldorf. Internaționalul român nu a reușit să se impună la formația din Germania. El a fost aspru criticat în presa din Germania după evoluțiile slabe.

Nemții au scris că jucătorul format la Academia Hagi este nu are calitățile necesare pentru poziția de stoper.

Se încheie astfel o mare neînțelegere. Jucătorul cu șase meciuri la naționala României a fost adus în vară la Fortuna pentru poziția de fundaș central, dar el este, de fapt, mijlocaș defensiv.

Această evaluare eronată l-a afectat serios pe Nedelcu. La nivelul ligii secunde s-a văzut în numeroase rânduri că a fost copleșit, în special la duelurile din apropierea propriei porți. Românul, care este clar un jucător talentat, a avut prestații foarte slabe și a fost vinovat la unele goluri încasate, de exemplu la meciul cu Schalke (1-3), din august, sau la cel cu Sandhausen (0-1), de dinainte de Crăciu.”, au scris cei de la Rheinische Post, după ce Nedelcu a revenit în țară.

Doar 7 luni a rezistat Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, în a doua ligă germană. Ulterior, el a revenit în Liga 1, iar în sezonul viitor va îmbăca tricoul alb-albastru, având în vedere că a fost transferat definitiv de Farul Constanța.