Transfer de ultim moment pentru Olimpiu Moruțan. Destinația este ireală ținând cont de laudele primite de fostul mijlocaș de la FCSB

Olteanu Ștefan / 04.04.2022, 22:50
Transfer de ultim moment pentru Olimpiu Moruțan. Destinația este ireală ținând cont de laudele primite de fostul mijlocaș de la FCSB

Olimpiu Moruțan (22 de ani) ar putea fi subiectul unui transfer de ultim moment în Turcia. Mijlocașul lui Galatasaray prinde din ce în ce mai rar minute pe teren, iar antrenorul Domenec Torrent pare hotărât să renunțe la serviciile sale. Pe fir ar fi intrat o formație din Asia, care îl urmărește de ceva timp cu mare atenție pe Moruțan.

De la Galatasaray, la liderul din Emiratele Arabe Unite. Transfer de ultim moment pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a rămas pe bancă în confruntarea cu Karagumruk din runda precedentă a campionatului, iar acum, presa din Turcia susține că mijlocașul de 22 de ani ar urma să fie implicat într-un transfer de ultim moment. Publicația Webaslan.com notează într-un material publicat luni că Al Ain, liderul din Emiratele Arabe Unite, este interesată de serviciile jucătorului de la Galatasaray. Turcii spun că plecarea lui Moruțan de la formația Cim Bom este considerată ca fiind „sigură”, iar în acest moment singura posibilă destinație este Asia. Recent s-a vehiculat și o posibilă întoarcere a lui Moruțan în Liga I, dar sursa citată scrie că „nicio echipă din România nu poate plăti salariul de 40.000 de euro pe care îl încasează la Galatasaray”. În schimb, pentru Al Ain suma respectivă nu ar reprezenta un impediment.
Turcii mai notează că Al Ain îl urmărește îndeaproape pe Moruțan, iar în fereastra de transferuri din vară mutarea s-ar putea materializa.

Al Ain este lider în Emiratele Arabe Unite, cu 46 de puncte după 19 meciuri jucate. Principalele urmăritoare ale lui Al Ain sunt Al Wahda, cu 42 de puncte și Al Jazira, cu 41 de puncte.

Olimpiu Moruțan, singur pe stadion după un nou meci în care nu a jucat la Galatasaray. Cum au comentat fanii imaginile

Faptul că Olimpiu Moruțan nu este mulțumit de situația sa la Galatasaray nu mai este o surpriză pentru nimeni, iar la ultimul meci pe care formația Cim Bom l-a jucat în campionat, mijlocașul de 22 de ani a fost surprins în mai multe ipostaze sugestive. În partida cu Karagumruk, în care Alexandru Cicâldău a fost decisiv, Olimpiu Moruțan a rămas doar rezervă neutilizată. Deși Galatasaray a condus cu 2-0 încă din minutul 12 și Domenec Torrent a efectuat pe parcursul jocului patru din totalul de cinci schimbări, Moruțan a părut că nu este în niciun moment luat în calcul pentru a fi trimis în teren.
A fost a treia oară în ultimele cinci meciuri oficiale când Moruțan a rămas rezervă neutilizată.
La finalul jocului cu Karagumruk, camerele de filmat l-au surprins pe mijlocașul român în timp ce jongla singur cu mingea pe stadionul din Istanbul.

Moruțan ține duble singur la finalul jocului”, se arată în descrierea clipului care a fost postat pe Twitter.

Nici suporterii echipei nu au înțeles de ce Moruțan nu a fost trimis pe teren:

Lasă-l să intre măcar pe final. Scorul era 2-0 și Babel era deja obosit”, a transmis un fan.

Nu i-au dat șansa băiatului să joace nici măcar 10 minute”, a comentat un al suporter la videoclip.

S-au afișat salariile lui Cicâldău și Moruțan. Clauza ciudată din înțelegerea făcută de Galatasaray cu fostul jucător de la FCSB.