Transfer de ultimă oră pentru Universitatea Craiova! Valerică Găman se întoarce acasă. A fost prezentat pe rețelele de socializare

Catinca Giosanu 23.06.2021, 14:06
Transfer de ultimă oră pentru Universitatea Craiova! Valerică Găman se întoarce acasă. A fost prezentat pe rețelele de socializare

Oficialii de la Universitatea Craiova au anunțat transferul momentului. Un oltean se întoarce acasă. Mesajul oficial al reprezentanților clubului din Bănie a fost postat pe una dintre cele mai utilizate rețele  de socializare. Despre ce sportiv este vorba?

Transfer de ultimă oră pentru Universitatea Craiova!

Liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, formație retrogradată în Liga 2, Valerică Găman și-a decis viitorul. U Craiova 1948 l-a adus înapoi pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani. Era de așteptat, mai ales că se știa deja Găman este noua țintă a celor de la CSU Craiova. Informația a fost mediatizată după ce jurnalistul Dan Filoti a spus la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, despre Găman că este ”foarte aproape” să semneze cu gruparea antrenată de Marinos Ouzounidis.

Un oltean se întoarce acasă

U Craiova 1948 l-a adus înapoi pe Valerică Găman, după ce cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Fundașul central Valerică Găman a semnat contractul cu Universitatea Craiova și va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în mesajul transmis pe rețelele de socializare de către reprezentanții clubului din Bănie.

A fost prezentat pe rețelele de socializare

Fotbalistul trecut de vârsta de 30 de ani este originar din Băileşti, Dolj. De-a lungul timpului, acesta a jucat pentru FC Universitatea Craiova. Se întâmpla între anii 2006 şi 2010. În Liga I, el a mai evoluat la Dinamo, FCSB şi Astra, cu formaţia giurgiuveană câştigând titlul, în 2016, sub comanda lui Marius Şumudică. Găman a jucat peste și în străinătate la diferite echipe extrem de apreciate. Concret, este vorba despre Karabukspor şi Al Shabab.

În ceea ce privește familia sa, Valerică Găman are doi fraţi: George Cătălin Găman, care este arbitru în Liga I. La ândul său, Irinel Găman a jucat şi el în Liga I. Dar nu recent, ci în urmă cu 15 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe