Transfer nou la Dinamo după încă o umilință în derby. „Câinii” aduc, iar, un jucător din Franța

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.01.2022, 09:39
Transfer nou la Dinamo după încă o umilință în derby. „Câinii” aduc, iar, un jucător din Franța

Imediat după meciul pierdut pe teren propriu contra celor de la FCSB, scor 0-3, Flavius Stoican a anunțat că în zilele următoare Dinamo va realiza un nou transfer. Antrenorul formației din Ștefan cel Mare a dezvăluit că va primi un nou jucător pentru postul de atacant, acolo unde se bazează în acest moment doar pe Mirko Ivanovski.

Am înțeles că mâine s-ar putea să ne vină un nou jucător și mă refer la un jucător de atac, un vârf de atac”, a spus Stoican, printre altele, la finalul partidei.

Dinamo aduce un atacant de la penultima echipă din Ligue 2

Potrivit gsp.ro, atacantul care urmează să se alăture lotului „câinilor” este Desire Segbe Azankpo, 28 de ani, originar din Benin. El a jucat ultima dată pentru USL Dunkerque, echipă aflată pe penultimul loc în Ligue 2. Acolo el a marcat un singur gol în 16 meciuri jucate în acest sezon.

Astfel, Dinamo încearcă din nou cu jucători aduși din ligile inferioare din Hexagon, după experiența nefericită pe care au avut-o cu Michel Espinosa. Mijlocașul defensiv de 28 de ani a fost adus de Mircea Rednic în urmă cu doar trei luni, dar i-a fost reziliat contractul după numai câteva meciuri jucate.

Desire Segbe Azankpo a jucat cel mai mult de-a lungul carierei în ligile inferioare din Franța, la echipe precum Le Puy Foot, AS Pagny, SAS Epinal sau FC Villefranche. De asemenea, a mai avut experiențe în Luxemburg, la Jeunesse Esch, în Slovacia, la FK Senica și în Anglia, la Oldham Athletic.

Azankpo a bifat 14 meciuri la echipa națională a Beninului, pentru care nu a reușit însă să marcheze vreun gol. În prezent, este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Ce a spus Flavius Stoican după meciul cu FCSB

Pot spune că a fost o primă repriză de coșmar. Am luat gol în primul minut, apoi am avut ceva situații, Marco Ehmann cu capul, o ratare a lui Torje. După luăm un cartonaș roșu.

Clar că am discutat să nu fim prea entuziaști și să nu facem faulturi inutile. Adrenalina din teren și-a spus cuvântul. Trebuie să învățăm din chestiile astea. Asta este soarta noastră. Pot spune că astăzi nu a fost cu noi. Dar noi am făcut greșelile astea și trebuie să le corectăm.

Au echipa bună, asta este realitatea. Noi trebuie să nu cedăm, suntem un grup nou și cred că putem să ieșim din situația asta. FCSB a fost echipa mai bună astăzi, bineînțeles și ajutată de unele situații de joc”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe