Transfer reușit de Craiova chiar înainte de meciul cu Dinamo. Pe cine au luat oltenii

Moldoveanu Camelia / 27.09.2021, 14:21

Universitatea Craiova nu se oprește, bifând transferul cu numărul nouă. Laurențiu Reghecampf primește întăriri din Croația. Echipa din Bănie se duelează luni, de la 21:00 cu Dinamo.

Reghecampf primește întăriri

Craiova bifează transferul cu numărul nouă. Ante Roguljic a ajuns luni la echipa lui Laurențiu Reghecampf pentru a efectua vizita medicală. Fotbalistul croat a jucat în ultimii trei ani ka Trencin, în Slovacia. Acesta are 25 de ani, o medie de 21 de meciuri pe sezon, reușind 18 goluri și 6 pase decisive.

Ante Roguljic este cotat pe transfermarkt.de la 300.000 de euro și a mai jucat în trecut la: Hajduk Split, Innsbruck, Admira Waker, Liefering, Pafos şi Salzburg. Dacă totul decurge bine, croatul o să semneze cu Universitatea Craiova, potrivit Digi Sport.

Antrenorul CSU Craiova declară război adversarilor de la Dinamo

Reghecampf a subliniat faptul că echipa sa nu se află chiar în cea mai bună situație în clasamentul Ligii 1. Din acest motiv, jucătorii săi nu își mai permit să facă pași greșiți. De asemenea, antrenorul Universității Craiova nu concepe ca fotbaliștii săi să trateze superficial acest meci.

Mâine seară joc cu Dinamo, derby, meci important pentru noi. Indiferent de situația lor, pe noi ne interesează numai victoria. Trebuie să abordam meciul într-un mod foarte serios. Venim după un meci pierdut cu CFR. Situația noastră în clasament nu este una bună, nu mai vrem să facem pași greșiți. De aceea, am stat de vorbă cu toți jucătorii, am dat la o parte meciul de Cupă. Și cred eu că mâine seară vor avea o evoluție bună și vor încerca să câștige cele trei puncte.

Nu mă interesează ce a făcut Dinamo în trecut. Eu vă spun că vom avea un meci foarte greu. Eu iau în serios partida de mâine seară și nu este de glumit, întotdeauna se întâmplă ca o echipa să vină după o perioadă dificilă și să facă un meci mare. Jucătorii trebuie să fie pregătiți și să nu se ducă în latura că Dinamo în momentul de față are probleme, că nu a câștigat sau altceva. Dinamo este Dinamo, au și ei jucători care pot face diferența în orice moment. Indiferent de momentul în care trece echipa prin momentul de față, Dinamo rămâne Dinamo”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de dinaintea meciului.

Dinamo vine după 6 înfrângeri consecutive în campionat, perioadă în care a marcat doar un gol. Echipa pregătită momentan de Sorin Colceag se află pe penultimul loc al Ligii 1, cu doar 6 puncte acumulate în primele 9 etape.