Transfer spectaculos în Liga 1! A trecut pe la Juventus, are 26 de ani și 1,94 metri înălțime

Gabriel Eșanu 13.01.2021, 19:36
Transfer spectaculos în Liga 1! A trecut pe la Juventus, are 26 de ani și 1,94 metri înălțime

Laurențiu Brănescu, 26 de ani, a semnat un contract valabil până în vară cu CSMS Iași. De asemenea, există o clauză prin care înțelegerea se poate prelungi pentru încă un an. Desigur, asta dacă formația din Moldova evită retrogradarea. Brănescu a fost ultima oară legitimat pentru Kilmarnock, în Scoția, trimis sub formă de împrumut de la Juventus. În 2011 era cumpărat de Juventus, care însă l-a împrumutat tot timpul pe parcursul celor nouă ani de contract.

Laurențiu Brănescu a fost sub contract cu Juventus între 2011 și 2020. Dar a fost mereu împrumutat la alte echipe

„Portarul Laurenţiu Brănescu a semnat, astăzi, contractul cu Politehnica Iaşi. Înţelegerea este valabilă până la vară, cu posibilitatea de a fi prelungită cu încă un sezon. Laurenţiu Brănescu (1,94 m) s-a născut la Rm. Vâlcea, pe 30 martie 1994. La 16 ani a fost transferat la Juventus Torino, club cu care a avut contract până în vara anului trecut.

În tot acest timp a fost împrumutat la formaţii din Italia, Ungaria, Cipru, Lituania, Croaţia şi România. Ultima dată a apărat poarta echipei Kilmarnock FC, din Scoţia. Noul portar al Politehnicii are selecţii în toate loturile naţionale la României (U15, U17, U19 şi U21)”, se arată pe site-ul oficial al celor de la CSMS Iași.

CSMS Iași este prima echipă a lui Laurențiu Brănescu de după încheierea contractului cu Juventus Torino. Italienii îl cumpăraseră de la CSM Râmnicu Vâlcea, formația la care și-a făcut junioratul.

„De când am plecat de la Râmnicu Vâlcea e prima oară când mă leg pe mai mult timp de un club, adică nu merg împrumut. Asta se întâmplă după mulţi ani şi mă bucură. Cei de aici m-au primit foarte bine, sunt foarte fericit de alegerea făcută. Sper să mă pun repede la punct şi fizic şi să îi ajut pe colegii mei. Sunt un pic în urmă cu pregătirea”, a spus Brănescu într-un interviu oferit pe Youtube pentru noul său club.

Laurențiu Brănescu are selecții la toate reprezentativele de juniori ale României, dar și la naționala de tineret. Nu a jucat niciodată pentru prima reprezentativă. Daniel Pancu, noul antrenor al portarului, este convins că acesta poate ajunge la naționala mare.

„Dacă antrenorul Daniel Pancu a spus asta, de ce nu? Mă bucură că dânsul are încredere în mine. Totodată acest lucru mă responsabilizează pentru că acum nu trebuie să îl dezamăgesc”, a spus Laurențiu Brănescu pentru sursa citată.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe