Transfer spectaculos reușit de Napoli. Steven Gerrard nu a putut să oprească mutarea

Giosanu Catinca / 02.01.2022, 09:15
Transfer spectaculos reușit de Napoli. Steven Gerrard nu a putut să oprească mutarea

Kalidou Koulibaly se pregătește să plece de la Napoli. Oficialii caută să se întărească pentru a fi acoperiți în cazul în care îl vor pierde pe jucătorul franco-senegalez.

Gruparea din peninsulă s-a înțeles cu Axel Tuanzebe.

Axel Tuanzebe va ajunge la Napoli

Fundașul central va juca sub formă de împrumut la italieni până la finalul sezonului, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Acest lucru nu este tocmai pe placul lui Steven Gerrard.

Tehnicianul s-a opus plecării jucătorului, însă nu a putut să împiedice mutarea. Cei de la Manchester United, echipă de care aparține fotbalistul, au avut ultimul cuvânt.

Cine este Axel Tuanzebe

Axel Tuanzebe are 24 de ani și a fost format de Manchester United. Englezul de origine congoleză a fost mai mereu înprumutat de la Manchester United la Aston Villa, începând cu ianuarie 2018.

Tuanzebe are 37 de meciuri oficiale la Manchester, în timp ce la Aston Villa a jucat în 46 de meciuri oficiale.

În acest sezon, fundașul central a bifat doar unsprezece apariții.

Opt milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Axel Tuanzebe, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Cele mai tari transferuri pregătite în această iarnă

Perioada de mercato din această iarnă se anunță extrem de interesantă. Fereastra de mercato în majoritatea campionatelor din Europa va rămâne deschisă până pe 31 ianuarie.

Vedetele care ar putea semna noi contracte în următoarea perioadă sunt Erling Haaland, Kylian Mbappe, Paul Pogba, Ousmane Dembele și Eden Hazard.

Mbappe, Pogba și Dembele au intrat deja în ultimele șase luni de contract, iar PSG, Manchester United și FC Barcelona se tem că ar putea să-i piardă gratis. Mbappe este așteptat la Real Madrid, în timp ce pentru Pogba și Dembele se bat mai multe echipe.

În România, perioada de mercato se va deschide pe 18 ianuarie și se va închide pe 14 februarie.