Transfer-surpriză la FC Argeș confirmat de Jean Vlădoiu! Piteștenii au l-au adus pe Kehinde Fatai

Olteanu Ștefan / 24.09.2021, 15:38

Jean Vlădoiu, președintele clubului FC Argeș, a confirmat un transfer-surpriză. Piteștenii l-au adus pe Kehinde Fatai, atacant care a mai evoluat în Liga I pentru FC Viitorul Constanța și Astra Giurgiu. În acest an, Fatai și-a primit verdictul în scandalul de dopaj de la Giurgiu și a fost suspendat. Din fericire, el va putea reveni pe gazon începând cu data de 1 octombrie.

Jean Vlădoiu a anunțat un transfer surpriză la FC Argeș: „Îl avem!”

Kehinde Fatai este noul transfer surpriză de la FC Argeș, anunțul fiind făcut chiar de președintele Jean Vlădoiu (31 de ani). Fatai e gata să revină pe teren în mai puțin de o săptămână, pe 1 octombrie mai exact, asta după ce în primăvară a primit o suspendare de un an. Suspendarea a venit în scandalul de dopaj de la Giurgiu, în care au mai fost implicați Takayuki Seto și Alex Ioniță. Totuși, cei trei au fost suspendați încă din septembrie 2020, înainte de a afla verdictul ANAD.
În acest context, suspendările au început să curgă de la acel termen, iar Fatai va putea reveni pe teren de la începutul lunii viitoare.
Jean Vlădoiu a confirmat transferul:

Îl avem pe Fatai, abia aștept să intre de la data de 1 octombrie. A jucat la cel mai înalt nivel, a jucat în campionate tari, e un om de care FC Argeș avea nevoie. Suntem mult mai puternici. Avem o bancă mult puternică, plus că vin mulți tineri buni de la echipa a doua”, a spus președintele piteștenilor.

FC Argeș vrea să ajungă în play-off

În continuare, Jean Vlădoiu a dezvăluit care este obiectivul echipei în acest sezon. FC Argeș țintește play-off-ul și președintele clubului spune că vor fi surpriza plăcută a campionatului:

Ne dorim play-off-ul, dar nu punem presiune pe jucători. Anul trecut, am plecat de pe ultimul loc și am fost la trei puncte de play-off. Acum, încercăm să câștigăm cât mai multe puncte în prima parte a campionatului. Avem un lot mult mai valoros decât cel de anul trecut. Încă n-ați văzut tot!”, a mai spus Jean Vlădoiu, la PRO X.

În vârstă de 31 de ani, Kehinde Fatai a mai jucat în Liga I pentru FC Viitorul Constanța și Astra Giurgiu. El are 156 de meciuri jucate în Liga I, în care a reușit să înscrie 43 de goluri și să ofere 14 pase decisive.
Cota de piață a lui Fatai e de 100.000 de euro, conform Transfermarkt. Alături de Astra, Fatai a reușit să câștige și o Supercupă a României.
Fatai are 4 goluri în 7 apariții pentru selecționata Nigeriei.

Cupa României, 16-imi. Dinamo se califică în optimi. Craiova scoate CFR-ul lui Dan Petrescu din Cupa României.