Ce dezvăluire! Valentin Mihăilă, la o semnătură distanță de Lazio

Bordei Radu / 15.08.2021, 13:24
Ce dezvăluire! Valentin Mihăilă, la o semnătură distanță de Lazio

Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost doi dintre jucătorii asaltați de oferte, după retrogradarea Parmei. Italienii se pregătesc să atace promovarea, de aceea este greu de crezut că vor vinde jucători. Mai ales doi fotbaliști pentru care au plătit 20 de miliaone de euro.

Chiar dacă emilianii nu s-au salvat și vor juca în Serie B, cei doi fotbaliști au fost apreciați. Dennis Man și Mihăilă au adus un plus Parmei, chiar dacă nu au putut să salveze echipa. Giovanni Becali a tot primit oferte pentru cei doi români, dar nimic pe placul patronului Parmei.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, interzis la transferuri. Ce super-mutare a ratat atacantul venit de la Craiova

La 21 de ani, Valentin Mihăilă este una din marile speranțe ale Parmei. Americanul care deține clubul nu se grăbește să îl vândă. Kyle Krause a plătit 8,5 milioane de euro pentru fostul fotbalist al Craiovei. Debutul acestuia a întârziat, din cauza unei accidentări. Dar, după aceea, Mihăilă a arătat ce poate aduce echipei, cu viteza si tehnica sa. 4 goluri și două pase decisive a reușit fostul oltean, cifre bune pentru o echipă care a suferit mult și a retrogradat.

Una din forțele din Italia l-a dorit în această vară și a testat să vadă dacă Parma este dispusă să negocieze. Cei de la Lazio au venit cu o ofertă pentru fotbalistul cotat de patron la 20 de milioane de euro. Însă lazialii au fost refuzați ferm.

Lazio ar fi fost dispusă să-l împrumute cu opțiune de cumpărare definitivă, dar mi s-a zis că doar peste 20 de milioane vorbim, atât directorul general, cât și cel sportiv, chiar și preşedintele, a explicat impresarul, la Telekom. 

Oferta care i-a nemulțumit pe cei de la Parma. Cum a ratat Mihăilă să devină coleg cu Radu Ștefan

8 milioane de euro, plus un jucător, era oferta echipei din Roma. Cei de la Parma nu au stat deloc la discuție și i-au transmis asta și agentului jucătorului. Cei de la Parma țintesc promovarea și doar o ofertă foarte mare i-ar convinge să-l vândă pe fostul jucător al Craiovei. La fel este și în cazul lui Dennis Man. Acesta a fost ofertat de echipe din Franța. S-a menționat inclusiv că Galatasaray îl dorește.

Rennes plătea 11 milioane pentru Man. Au avut oferte şi pentru Mihăilă. Era un împrumut pe un an, cu opţiune obligatorie de 11 milioane de euro. Jucătorul ar fi putut să aibă acelaşi salariul, într-o ligă superioară, a explicat Becali