Transferul cel mai așteptat la Universitatea Craiova. Ilie Balaci ar fi fost mândru să vadă cine urmează să ajungă în Bănie

Marian Cărăvan 12.01.2021, 18:43
Transferul cel mai așteptat la Universitatea Craiova. Ilie Balaci ar fi fost mândru să vadă cine urmează să ajungă în Bănie

Vicecampioana României pregătește un transfer de senzație. E transferul cel mai așteptat la Universitatea Craiova. Ilie Balaci ar fi fost mândru să vadă cine urmează să ajungă în Bănie.

Transferul cel mai așteptat la Universitatea Craiova

Visele devin realitate. Asta i se întâmplă unui tânăr fotbalist care va ajunge la echipa lui de suflet. La nici 17 ani, are 1,91 m, joacă vârf împins, un veritabil număr 9. El e Atanas Trică, nimeni altul decât nepotul unuia dintre cei iubiți fotbaliști care au jucat vreodată la Universitatea Craiova, Ilie Balaci. Propunerea venită dinspre oficialii clubului din Bănie a fost analizată cu atenție, iar tânărul fotbalist a decis. Merge la Universitatea Craiova, să calce pe urmele bunicului său. Ilie Balaci ar fi fost mândru să-l vadă pe nepotul său jucând pentru Universitatea Craiova.

Junior U17 la Daco-Getica București, Atanas Trică va ajunge la echipa față de care nu și-a ascuns niciodată simpatia. Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce aici bunicul său a scris istorie și a încântat milioane de români. Fan declarat al Craiovei, dar și al Barcelonei, Ati, așa cum îl strigă cei apropiați, și-a ales calea. Fără să fie influențat de nimeni. Avându-l ca model pe regretatul său bunic, Atanas Trică și-a îndeplinit visul. Fiul lui lui Eugen Trică, un alt fost fotbalist al Craiovei, și al Lorenei Balaci, Atanas și-a îndeplinit visul. Va fi la Universitatea Craiova.

Datorită vârstei, nu poate evolua la echipa din Liga 1, dar se va antrena alături de elevii lui Corneliu Papură. Va putea juca însă la echipa secundă a Craiovei, aflată în Liga 3, Seria 6.

Eugen Trica (in echipament albastru) va semna cu Universitatea Craiova
Eugen Trica (in echipament albastru) va semna cu Universitatea Craiova

Atanas Trică și-a anunțat deja mutarea la Universitatea Craiova

Atanas Trică e pregătit pentru o schimbare radicală în viața sa. Se va îndrepta spre Craiova, orașul unde bunicul său a cunoscut gloria. Ilie Balaci a rămas în memoria colectivă drept unul dintre simbolurile din Cetatea Băniei.

Atanas Trică nu și-a ascuns niciodată afinitatea pentru Universitatea Craiova. S-a și fotografiat în echipamentul echipei craiovene și a făcut publică imaginea. Pe rețelele sociale tronează la loc de cinste emblemele a două echipe: Daco-Getica București și viitoarea sa destinație, Universitatea Craiova. Ilie Balaci ar fi fost mândru să-și vadă nepotul jucând pentru alb-albaștrii din Bănie.

Atanas Trică vine la echipa pe care o are în suflet încă de mic. Universitatea Craiova îl transferă pe nepotul marelui Ilie Balaci.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe