Transferul lui Dennis Man la Trabzonspor, sub lupa specialistului: “Doar dacă ești șmecher reziști! Dacă nu, nu joci deloc”

Moldoveanu Camelia / 03.05.2021, 15:41
Transferul lui Dennis Man la Trabzonspor, sub lupa specialistului: “Doar dacă ești șmecher reziști! Dacă nu, nu joci deloc”

Dennis Man își dorește să plece de la Parma deoarece echipa este la un pas să retrogradeze. Posibilitatea ca românul să ajungă la Trabzonspor a fost analizată de către Marius Șumudică. Antrenorul crede că jucătorul italienilor trebuie să se facă șmecher pentru a juca în Turcia.

Șumudică îl vede pe Dennis Man jucând la Trabzon

Marius Sumudică parere Dennis Man
Ce părere are Șumi despre transferul lui Man la Trabzon

Parma joacă în această seară cu Torino, meci care o să trimită echipa lui Man, cel mai probabil, spre retrogradare. Acest lucru îl nemulțumește pe fostul jucător de la FCSB, drept dovadă că și-a anunțat liderii că nu dorește să joace Seria B. Marius Șumudică îl vede pe Dennis Man transferat la echipa din Turcia.

Trabzon este o echipă extraordinară. Acolo oamenii trăiesc pentru fotbal şi pun o presiune imensă. La cum l-am văzut eu pe Dennis în ultima perioadă spun că va juca şi ar creşte şi el ca valoare, desigur dacă interesul e real şi se face transferul. Dar nu îi va fi deloc uşor pentru că acolo doar dacă eşti şmecher rezişti, dacă nu, nu joci.

Dacă din sezonul viitor suporterii vor reveni pe stadion presiunea va creşte. Presiune mai ales pe adversar, dar şi pe propria echipă, care trebuie să câştige. Aş asemăna momentele cu cele de la Rapid în perioada foarte bună.

Avci (n.r. antrenorul echipei) a transformat echipa după ce a preluat-o, joacă bine şi are rezultate. Pe postul lui Dennis, Trabzon are un jucător foarte bun, Abdulkadir, dar e operat de ligamente încrucişate. Au avut ofertă de peste 25 de milioane de euro pe el, dar s-a rupt, săracul. Ghinonist!”, a explicat Marius Şumudică pentru digisport.ro

La Trabzon fotbalul se joacă după schema primită de la bunica

Antrenorul Român a povestit un episod aproape ireal care s-a petrecut la Trabzonspor. Echipa la care ar putea ajunge Dennis Man primește formula de joc de la o bunicuță, sau cel puțin asta s-a întâmplat când Șumudică s-a aflat în Campionatul Turciei.

Îţi dau un exemplu despre nebunia de la Trabzonspor. Când era antrenor la echipă, Şota Arveladze a ieşit în dimineaţa unui meci să se plimbe. Şi a fost aşteptat de o bunică. O femeie la vreo 70 de ani care a strigat după el: ‘Şota! Şota”. „Da, mamaie”, sau ce i-o fi spus el.

Iar doamna i-a strcurat în palmă un bileţel cu echipa. Avea scris pe foaie formula pe care să o folosească în seara aia! Mi-a povestit unul dintre colaboratorii mei care era la Trabzon atunci.

Cam aşa se trăieşte fotbalul acolo. Este dificil, ascultă-mă ce-ţi spun. Campionatul Turciei este dificil şi imprevizibil, de aceea este foarte frumos”

Turcii scot milioanele pentru Man. Care sunt șansele ca românul să ajungă în Super Lig

Pe lângă Sevilla, Dennis Man este dorit și la o echipă din Turcia. Potrivit publicației Fotospor, Trabzonspor vrea să-l aducă pe jucătorul român de la Parma în Super Lig. Este posibil ca Man să fie împrumutat pentru un sezon, fără opțiunea de cumpărare. Acest lucru ar fi posibil în vară deoarece jucătorul a anunțat conducerea că nu-și dorește să evolueze în Seria B.

Cu toate că Parma a anunțat că nu dorește să-l piardă pe Dennis, turcii au lăsat propunerea deschisă până la jumătatea lunii iulie. Dacă ajunge la Trabzonspor, turcii ar achita salariul integral al jucătorului din România.