Transferul lui Florinel Coman în SUA e din ce în ce mai aproape de a se realiza! Ce se scrie pe site-ul oficial al MLS

Gabriel-Alexandru Ioniță / 03.01.2022, 18:33
Transferul lui Florinel Coman în SUA e din ce în ce mai aproape de a se realiza! Ce se scrie pe site-ul oficial al MLS

Florinel Coman a jucat foarte puțin în 2021 din cauza unor accidentări repetate, dar cu toate acestea este în centrul speculațiilor privind un eventual transfer. S-a vorbit în trecut despre interesul unor clubului din Major League Soccer, campionatul Americii de Nord, pentru fotbalistul de 23 de ani.

Florinel Coman a revenit în interesul cluburilor din Major League Soccer

Și se pare că acest interes a revenit în actualitate. În ultimele zile din anul care tocmai a trecut a apărut pe site-ul oficial al MLS un articol legat de posibilele mutări care ar putea fi efectuate de către cluburile nord-americane de fotbal în această iarnă.

Iar printre acestea se numără și varianta Florinel Coman. În articol se face referire la interesul pe care l-au avut în trecut cei de la New York City sau Orlando City pentru el. Dar și despre accidentările care l-au măcinat în ultimul an.

În ciuda acestora, Coman este prezentat de americani ca un fotbalist puternic, având destule calități fizice și care ar fi ideal pentru cluburile din MLS pe poziția sa de extremă. Astfel că nu este exclus ca Gigi Becali să primească în curând o ofertă din această parte a Globului pentru vedeta sa.

Înaintea accidentărilor care l-au ţinut departe de teren pentru mult timp, se pare că extrema celor de la FCSB a atras atenţia mai multor cluburi puternice din Europa, dar şi din MLS, precum New York City FC sau Orlando City.

Coman s-a întors pe teren după o intervenţie chirurgicală la genunchi, care a fost efectuată în vara anului 2021. Aşa că un cantonament i-ar putea fi de folos. Este un jucător rapid, puternic din punct de vedere fizic, neînfricat. Iar atunci când este sănătos, e capabil să facă orice ţi-ai dori de la o extremă”, a notat mlssoccer.com.

„Mbappe” a fost foarte aproape de MLS în 2019

De asemenea, site-ul MLS a dezvăluit în noiembrie 2019, când Coman încă nu avea probleme cu accidentările, că o echipă din campionatul nord-american de fotbal a fost foarte aproape să îl transfere de la FCSB. Informația a fost confirmată recent și de Liță Dumitru, fost fotbalist de la Steaua și Rapid care în prezent este rezident american. El a dezvăluit că Gigi Becali a avut pe masă o ofertă de 7 milioane de euro, pe care însă acesta a refuzat-o.

Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoştinţă cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni Becali. Am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7 milioane de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York. Era din altă parte oferta. Discuţia a fost după ce s-a transferat Mitriţă în America”, a spus Liță Dumitru în octombrie 2021 potrivit as.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Florinel Coman scapă de anchetă. Autoritățile din Ucraina au blocat tot