Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid e pe cale să se rezolve! Cu cine s-a întâlnit Florentino Perez

Olteanu Ștefan / 21.12.2021, 23:00

Au început negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe (23 de ani) la Real Madrid! Un component al familiei lui Mbappe s-ar fi întâlnit recent cu Florentino Perez, președintele clubului de pe Santiago Bernabeu. Unul dintre principalele subiecte ale discuției a fost salariul pe care ar urma să îl încaseze internaționalul francez în Spania.

Kylian Mbappe le forțează mâna șefilor de la Real Madrid. O rudă a francezului a mers să negocieze transferul cu Florentino Perez

Presa din Italia susține că au început negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Potrivit jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb, un component al familiei lui Mbappe ar fi mers să negocieze cu Florentino Perez, președintele clubului de pe Santiago Bernabeu, în cursul săptămânii trecute.
Madrilenii nu au mai avut răbdare până la deschiderea ferestrei de transferuri și au furat startul cu câteva săptămâni.
Contractul lui Mbappe cu PSG va intra în ultimele 6 luni începând cu luna ianuarie, iar starul de pe Parc des Princes va putea să își negocieze legal transferul din postura de jucător liber.

Revenind la întâlnirea de săptămâna trecută, subiectul principal al discuției a fost salariul pe care ar urma să îl încaseze Mbappe în Spania.
Având în vedere că Mbappe va semna din postura de jucător liber, salariul acestuia este de așteptat să fie unul colosal. În acest context, conform sursei citate, au existat câteva „momente fierbinți” în timpul negocierilor, din cauza pretențiilor exagerate pe care le-a expus ruda lui Mbappe.
Cu toate acestea, negocierile vor continua și în săptămânile următoare. Real Madrid rămâne, în acest moment, principala favorită pentru a obține semnătura francezului.

Mbappe visează la Liga Campionilor

Mbappe a declarat în repetate rânduri că este visul său să îmbrace tricoul lui Real Madrid. Pe Santiago Bernabeu, Mbappe speră să câștige și UEFA Champions League, râvnitul trofeu care îi lipsește din palmares.
De altfel, într-un interviu acordat recent jurnaliștilor de la Marca, Mbappe a lăsat de înțeles că acesta este și marele său regret din capitala Franței:

Anul trecut a fost unul bun pentru mine. Am marcat 40 de goluri, dar nu am câștigat nici campionatul, nici Liga Campionilor. Până la urmă mă întreb: la ce folos să marchezi 50 de goluri dacă nu câștigăm? Aș prefera să marchez mai puțin și să câștig campionatul și Liga Campionilor. A fost un sezon bun, dar nu te poți bucura de el. Scopul este să câștigi titluri. Sunt cele mai importante”, a fost concluzia trasă de Mbappe, în interviul acordat pentru Marca.

La capitolul titluri interne, Mbappe nu stă rău. El a cucerit Ligue 1 o dată cu Monaco și de trei ori cu PSG. De asemenea, el a cucerit trei Cupe și trei Supercupe ale Franței cu PSG, plus două Cupe ale Ligii. Însă atunci când vine vorba de Liga Campionilor, Mbappe are dreptate.
Transferul la Real Madrid l-ar putea ajuta să își îndeplinească visul. Clubul de pe Santiago Bernabeu este cel mai titrat atunci când vine vorba despre trofee UEFA Champions League. De 13 ori s-a impus Real în cea mai importantă competiție intercluburi.

Cadoul inedit primit de Kylian Mbappe de ziua sa! Ce a primit atacantul din partea colegilor de la PSG.