Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se face! Când ar putea îmbrăca francezul tricoul galacticilor

Radu Bordei 28.08.2021, 12:58
Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se face! Când ar putea îmbrăca francezul tricoul galacticilor

Mai sunt câteva zile și se va cunoaște rezultatul final al telenovelei Kylian Mbappe la Real Madrid. Presa din Spania este tot mai convinsă că un anunț este iminent. Asta chiar dacă cei de la PSG insistă că Realul trebuie să plătească prețul așteptat de parizieni.

Cei de la PSG ar fi respins și a doua ofertă a madrilenilor, dar nu au închis discuțiile. Realul încă are o șansă să își obțină omul. Cel mai târziu s-ar putea întâmpla în ianuarie. Cu toate acestea, galacticii vor să rezolve totul cât mai repede

Kylian Mbappe la Real Madrid este aproape să devină realitate. Galacticii sunt pregătiți să mai aștepte pentru atacantul francez

Atacantul francez este disperat să plece la Real Madrid chiar din această vară. Asta chiar dacă, dacă ar mai sta măcar un sezon, ar putea juca alături de Leo Messi, Neymar sau Sergio Ramos, nume uriașe în fotbalul mondial. Visul atacantului de 22 de ani este de a face istorie la Real Madrid. Iar galacticii i-au promis că vor construi echipa în jurul lui. De aceea, campionul mondial este determinat să meargă la echipa pe care a admirat-o de mic.

Cu toate acestea, PSG a refuzat și ultima ofertă înaintată de clubul madrilen. 180 de milioane de euro puseseră pe masă cei de la Real. Parizienii nu au probleme cu banii, de aceea au respins-o, dar mai așteaptă o ultimă ofertă. Dacă Realul va feri 200 de milioane, aproape sigur șefii celor de la PSG vor accepta.

Dacă madrilenii nu vor dori să plătească acum, pot aștepta până în ianuarie, când vor putea negocia direct cu jucătorul. Astfel, Mbappe ar putea semna atunci contractul și, din vara 2022, va juca pe Santiago Bernabeu. Totuși, Florentino Perez crede că transferul se poate face în ultima zi a perioadei de transferuri.

„Nu va pleca gratis, ne-a promis”. Mesajul conducerii celor de la PSG

După ce i-a acuzat pe cei de la Real de practici „ilegale și imorale”, directorul celor de la PSG, Leonardo, tot mai așteaptă o ofertă care să le convină și francezilor.

Nu s-a schimbat nimic, am mai zis, Kylian va pleca doar când vom primi ceea ce vrem. El a promis că nu va pleca gratis de la PSG, a declarat Leonardo

Dar, dacă PSG nu va accepta o ofertă, atunci acest scenariu va deveni cel mai probabil. Conducerea celor de la PSG este supărată că situația lui Mbappe a stricat tot entuziasmul creat în jurul transferului lui Messi.

Urmăriți Playsport.ro și pe