Transferul lui Moruțan a intrat pe ultima sută de metri. Care este suma vehiculată în acest moment

Pintilie Iosif 24.01.2023, 15:18
Transferul lui Moruțan a intrat pe ultima sută de metri. Care este suma vehiculată în acest moment

Afacerea transferului lui Olimpiu Moruțan la Pisa intră în linie dreaptă. Mijlocașul de 23 de ani va deveni definitiv jucătorul italienilor, după ce aceștia au negociat cumpărarea lui definitivă de la Galatasaray.

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Moruțan are o clauză de cumpărare ce se poate activa doar că echipa promovează ori dacă Moruțan atinge un standard de minute și meciuri jucate.

Ioan Becali anunță că Pisa a făxut o ofertă de 3.5 milioane de euro, pentru a-l transfera pe Moruțan din această iarnă, Galatasaray nu vrea însă să accepte oferta, dar este posibil ca, din cauza crizei financiare de la echipă, să accepte într-un final.

„Pisa vrea să facă opțiunea de acum. Are 5,5 milioane de euro la sfârșitul sezonului și ei au propus 3,5 milioane de euro celor de la Galatasaray acum, toți odată. Galata, chiar dacă nu are bani acum, nu e de acord, dar vom vedea.

Moruțan, dacă dă 10 goluri și 7 assist-uri si mai dă 5 assisturi, va rămâne sigur în Italia. Nu știu dacă la Pisa. Pisa are opțiunea, dacă nu îl va vinde să facă o diferență de bani.

E un copil care și-a băgat mințile în cap. Acum văd că își vede de treaba, a devenit un om important al echipei și sper să ajungă acolo unde ne dorim cu toții”, a spus Ioan Becali, la Fanatik.

Informația a fost confirmată și de publicația italiană La Nazione.

„A fost iniţiată oferta spre Galatasaray pentru Moruţan. Părţile au continuat să vorbească. Potrivit ultimelor ştiri, ar exista o înţelegere cu jucătorul pe baza unui contract de trei ani şi jumătate, deci până în 2026.

Între timp, răscumpărarea lui Olimpiu Morutan de la Galatasaray ar putea fi realizată  în curând. De altfel, conform celor reieşite din Turcia şi din surse apropiate jucătorului, nerazzurrii au făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro pentru a-l răscumpăra în ianuarie, în locul celor 5,5 milioane de euro cu care ar trebui (n.r. – conform contractului semnat).

Se zvoneşte că, dacă Galatasaray va da un răspuns negativ, nerazzurrii ar putea introduce şi un bonus suplimentar de 600.000 de euro. Această negociere a fost susţinută şi de agentul său, Giovanni Becali”, anunţă La Nazione.

Moruțan e vedeta echipei din Pisa

Olimpiu Moruțan face senzație meci de meci la Pisa, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mijlocașul a strâns cinci goluri și șapte pase de gol în cele 20 de meciuri jucate pentru formația italiană.

”Cum ne-a obişnuit, sclipitor, mereu pe fază şi decisiv. Pisa se bazează întotdeauna pe el să construiască faze periculoase. Înscrie un gol care reduce din diferenţă, dar ratează şansa să facă ’dubla’ în prelungiri”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb despre Olimpiu Moruţan.

Urmăriți Playsport.ro și pe