Transferul lui Moruțan produce un scandal pe axa Galatasaray – FCSB. Gigi Becali nu a luat banii pe fostul său jucător

Bordei Radu / 19.10.2021, 16:52
Transferul lui Moruțan produce un scandal pe axa Galatasaray – FCSB. Gigi Becali nu a luat banii pe fostul său jucător

Transferul lui Moruțan nu pare să se încadreze în afacerile bune făcute de Gigi Becali. Finanțatorul FCSB este cunoscut pentru abilitatea cu care a vândut fotbaliști, în ultimii ani. Ultima lovitură a dat-o cu Dennis Man, cu care a stabilit recordul de vânzare, din Liga 1.

Cu Olimpiu Moruțan, lucrurile nu stau la fel de bine. Mijlocașul nici nu i-a adus o sumă mare patronului, nici măcar 5 milioane. Mai mult, se pare că gruparea roș-albastră încă nu a încasat niciun ban. Din suma cuventiă, 9 la sută trebuie să ajungă la Botoșani.

„Transferul lui Moruțan, bun pentru el, prost pentru FCSB”. Verdictul dat de fostul patron al jucătorului, de la Botoșani

Valeriu Iftime încă așteaptă banii de la FCSB. Deocamdată nu a primit nimic. Patronul moldovenilor nu este îngrijorat, pentru că știe că va primi ce i se cuvine. Iftime încă nu este lămurit, exact, pe câți bani a plecat exact Moruțan în Turcia.

Dacă ar fi luat 10 milioane de euro, Gigi Becali s-ar fi lăudat peste tot, scria peste tot de asta. Eu cred că s-a făcut pe 2 milioane de euro. Este un transfer prost pentru FCSB, dar bun pentru jucător. Nici nu mă interesează cât s-a dat, vreau doar să văd o foaie prin care FCSB să zică cât are să ne dea. Așa că l-am rugat pe președintele nostru să facă memoriu la FRF, să aflăm și noi cât trebuie să primim. Atât. Știu că este o clauză de confidențialitate. Nu îmi fac griji, pentru că sunt un club serios, doar că nu au primit nici ei banii de la turci, a explicat Valeriu Iftime, pentru Digisport

Gigi, primele mutări contra lui Edi? Patronul este nemulțumit de ce joacă echipa

„Luna de miere” s-a terminat la FCSB. Gigi Becali a apărut cu primele critici la adresa lui Edi Iordănescu. În ciuda rugăminților și a clauzelor impuse de antrenor, Becali nu poate să stea departe de echipă. Patronul ar dori un nou antrenor la echipă, de aceea a început un duel de la distanță, cu Edi Iordănescu.

„Câștigăm, dar nu este suficient”, l-a avertizat Becali pe antrenor. Totuși, Becali nu a criticat dur echipa, însă semnele nu par bune. Managerul Mihai Stoica a încerrcat să aplaneze conflictul repede și a anunțat că nu se pune problema ca Edi să plece. Antrenorul a răspuns și el, pe rețelele de socializare.

Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru. Iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile. Toate aceste lucruri ne afectează puternic. Oricum mergem cu încredere înainte!!”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.