Transferul lui Octavian Popescu la Torino este doar pe hârtie. De ce are șanse infime tânărul mijlocaș să plece de la FCSB

Dragos Stefanescu 20.06.2022, 13:48
Transferul lui Octavian Popescu la Torino este doar pe hârtie. De ce are șanse infime tânărul mijlocaș să plece de la FCSB

Octavian Popescu este jucătorul de la FCSB care a impresionat cel mai mult în sezonul recent încheiat. Evoluțiile bune ale tânărului fotbalist au trezit imediat interesul mai multe cluburi din străinătate. FC Torino este una dintre echipele interesate de Popescu. Formația piemonteză l-a trecut pe internaționalul român în fruntea listei de transferuri din această vară. Totuși, sunt șanse mici ca mijlocașul să plece de la FCSB, având în vedere pretențiile financiare ale lui Gigi Becali.

Octavian Popescu are șanse mici să plece de la FCSB. FC Torino trebuie să facă o ofertă ”astronomică”

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat la FCSB în sezonul recent încheiat. Evoluțiile excelente ale  tânărului fotbalist au atras imediat atenția mai multor cluburi din străinătate.

FC Torino este una dintre echipele interesate de transferul lui Octavian Popescu. Piemontezii au terminat pe locul 10 în Serie A, iar antrenorul Ivan Juric vrea să facă mai multe transferuri pentru a se bate pentru locurile de cupe europene. Conform celor de la toro.it, tehnicianul croat a întocmit o listă cu jucătorii dintre care și-ar dori să aleagă cel puțin 10 transferuri. Printre aceștia se numără și Octavian Popescu.

Victor Becali a vorbit despre posibilitatea ca Octavian Popescu să ajungă la FC Torino. Impresarul a dezvăluit că sunt șanse mici ca mutarea să se concretizeze. Piemontezii ar trebui să facă o ofertă ”astronomică” care să-l convingă pe Gigi Becalisă renunțe la tânărul mijlocaș.

El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta.

Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a declarat Victor Becali, pentru Gsp.ro.

Adrian Cristea, cuvinte dure la adresa lui Octavian Popescu. „Nu îl recomandă nimic! Sunt sute ca el pe afară”

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Adrian Cristea a vorbit și despre Octavian Popescu. Fostul mijlocaș de la Dinamo consideră că tânărul fotbalist de la FCSB nu are calități ieșite din comun. Mai mult, Cristea susține că niciun jucător român nu ar justifica sume de transfer mai mari de 10 milioane de euro. Cele 50 de milioane pretinse de Gigi Becali în schimbul lui Popescu sunt de-a dreptul halucinante din punctul de vedere al lui Adrian Cristea.

Niciun jucător din România nu merită banii ăștia. Nu îl recomandă nimic. În Brazilia și Argentina, fiecare echipă are jucători talentați.

Sunt sute de Octavian Popescu pe-afară. Campionatul nostru e slab, nu reprezintă nimic în Europa. El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa națională? Nu! Atunci pe ce să dai 50 de milioane. Contează mult să atragi atenția în cupele europene ori cu reprezentativa. Sigur, știm foarte bine că Gigi Becali își umflă jucătorii”, a declarat Adrian Cristea în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe