Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray atârnă de un fir de ață! Gigi Becali a micșorat prețul, iar oferta turcilor e cu puțin mai mică

Moldoveanu Camelia 26.07.2021, 14:43
Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray atârnă de un fir de ață! Gigi Becali a micșorat prețul, iar oferta turcilor e cu puțin mai mică

Olimpiu Moruțan l-ar putea urma pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray? Transferul mijlocașului se va face doar dacă Gigi Becali primește suma cerută. Cât s-a oferit până acum pentru numărul 11 de la FCSB. Fotbalistul are deja pregătit tricoul în Turcia.

Galatasaray, la un pas să pună mâna și pe Olimpiu Moruțan

În urmă cu câteva zile a fost anunțat transferul bombă de la Universitatea Craiova la Galatasaray. Alexandru Cicâldău a fost vândut de olteni pentru suma de  6,5 milioane de euro. Fosta echipă la lui Gică Hagi a pus ochii și pe Moruțan de mai multă vreme. Între timp, Fatih Terim și-a arătat interesul față de mijlocașul ofensiv de la FCSB și a pus pe masă 8 milioane de euro.

Gigi Becali nu se lasă așa ușor și cere 10 milioane de euro pe fotbalistul său. Dacă Galatasaray o să ofere acești bani, atunci „roș-albaștri” o să rămână fără unul dintre oamenii de bază. Cu toate că finanțatorul FCSB nu a acceptat oferta, Fatih Terim i-a pregătit deja tricoul cu numărul „8” lui Olimpiu Moruțan. Aceștia își doresc un număr „10” care să acopere ambele faze, potrivit fanatik.com.tr.

Nu am primit ofertă oficială de la Galatasaray pentru Moruțan. Dacă dau 10 milioane, îl dau. El oricum costa 20 de milioane, dar a făcut meciuri mai proaste și i-am scăzut prețul”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Moruțan a fost criticat în ultima săptămână de Gigi Becali pentru începutul mai slab de sezon. Acum, el a glumit spunând că a jucat intenționat mai slab pentru a-l determina pe patron să mai lase din prețul cerut în schimbul său în cazul unui eventual transfer. S-a vorbit mult în ultima perioada despre interesul lui Galatasaray pentru fotbalistul FCSB-ului.

Știu ce pot, știu în fiecare zi ce fac la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat și azi am făcut un meci bun.

Și dacă nu venea golul, eu tot știam ce trebuie să fac, să dau totul pe tren. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă el așa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe și să fiu mai bun.

(n.r – despre interesul lui Galatasaray) Nu știu, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă. Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc. Important e că am câștigat, avem un moral foarte bun și trebuie să o ținem tot așa. Vreau să-l felicit pe Cicâldău pentru transfer, îi urez multă baftă”, a spus Olimpiu Moruțan după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe