Transformare uluitoare a monstrului Shaquille O’Neal. Avea 181 de kilograme. Cum a ajuns să arate acum

Dragos Stefanescu 20.03.2023, 10:41

Shaquille O’Neal este unul dintre cele mai mari staruri din istoria NBA. Ajuns la 50 de ani, fostul baschetbalist vrea să revină la forma fizică din anii săi de glorie. Shaq are acum un program spartan de exerciții fizice și a reușit să slăbească foarte mult.

Shaquille O’Neal, transformare uluitoare. Fostul baschetbalist vrea să revină în forma de odinioară

Shaquille O’Neal este unul dintre cei mai iubiți și respectați baschetbaliști din istoria NBA. Fostul pivot de la LA Lakers, Miami Heat și Boston Celtics s-a retras din activitate în anul 2011, după 19 ani de carieră. De-a lungul anilor el a cucerit 4 titluri de campion NBA și a marcat aproape 29.000 de puncte.

Încă din anii de glorie Shaq impresiona prin fizicul său. Ajuns la 50 de ani, fostul star din NBA a ajuns însă să cântărească nu mai puțin de 181 de kilograme. Nemulțumit de felul în care arată el a decis că este timpul pentru o schimbare radicală. Astfel o dietă strictă și un program draconic de exerciții fizice l-au ajutat pe Shaq să slăbească foarte mult și să se apropie de forma fizică din tinerețe. El a postat pe rețelele de socializare un video în care le arată tuturor cum și-a remodelat corpul. Filmarea a strâns rapid milioane de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

La finalul anului trecut, în cadrul podcastului Impaulsive, fostul mare baschetbalist a dezvăluit că vrea să aibă un corp care să-i permită să facă reclamă la lenjerie intimă alături de baieții săi.

Vreau să devin un sex-simbol. Am tot lucrat, am publicat o fotografie acum câteva săptămâni și a devenit virală. M-am antrenat serios, am 4 pătrățele.

Acum vă acel videoclip a devenit viral, trebuie să mă țin de treabă. Cântăream 182 de kilograme. Acum am 165 și încerc să ajung la 156. Vreau să am mușchi peste tot, vreau să fac reclamă la lenjerie intimă împreună cu fiii mei”, a spus Shaquille O’Neal.

Dieta care l-a ajutat pe Shaquille O’Neal să revină la o formă fizic de invidiat

În umră cu doi ani, Shaquille O’Neal a dezvăluit cum a ajuns să se îngrașe extrem demult. Moartea sorei sale și a lui Kobe Bryant l-au afectat extrem de mult și astfel a început să mănânce haotic. Ulterior și-a dat seama că nu este pe drumul cel bun și a revenit la o dietă sănătoasă, care l-a și ajutat să slăbească foarte mult.

Sora mea murise, apoi Kobe, a fost un an cu adevărat greu pentru mine și nu voiam să fac nimic, puteam doar să mănânc și să mă uit la Netflix. Apoi am văzut un bărbat de 70 și ceva de ani cu mușchi peste tot și am început să mănânc mai bine.

Mâncam doar sandviciuri la prânz, la cină și ca gustare, nici nu puteam dormi, mă trezeam ca să-mi fac un sandwich. Am realizat că nu pot continua așa și am renunțat la pâine, la ciocolată și la prăjituri. Acum mănânc doar fructe, shake-uri proteice, salate, pește, pui, sparanghel și alte legume, toate în porții mici”.

Urmăriți Playsport.ro și pe