Tratative pentru Irobiso. Golgeterul Petrolului ar putea părăsi echipa după meciul cu Dinamo. Unde este dorit atacantul. Exclusiv

Alex Matei 25.08.2023, 00:32
Tratative pentru Irobiso. Golgeterul Petrolului ar putea părăsi echipa după meciul cu Dinamo. Unde este dorit atacantul. Exclusiv

Christian Irobiso este unul dintre fotbaliștii importanți ai Petrolului, echipa revelație a inceputului de campionat, aflată pe ultimul loc al podiumului.

Atacantul nigerian, în vârstă de 30 de ani, a reușit să înscrie 3 goluri în cele 4 partide jucate și a stârnit interes în zona arabă de unde a fost ofertat. Petrolul a acceptat tratativele și a pregătit deja un inlocuitor pentru Irobiso, Mihai Roman II fiind transferat pe Ilie Oană după ce și-a reziliat contractul cu FC Botoșani.

Va pleca pe bani mulți

Conducerea ploieștenilor va încerca să obțină o sumă cât mai mare în schimbul fotbalistului cotat la 450 000 euro de site-ul transfermarkt.

Dacă va accepta oferta echipei care dorește să îl transfere, Irobiso are șansa să primească un salariu de trei ori mai mare în condițiile în care, la momentul actual, nigerianul câștigă 9000 de euro pe lună, conform surselor Playsport.

Pentru Irobiso meciul cu Dinamo ar putea fi ultimul pentru Petrolul. Atacantul a venit liber de contract la prahoveni chiar de la adversara de sâmbătă.

Irobiso are un start fulminant de sezon la Petrolul. În patru meciuri jucate pentru prahoveni în noua ediție de campionat, atacantul a marcat 3 goluri, unul cu Farul și două împotriva lui FCU Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe