Tremuri când o vezi! Galerie foto cu rusoaica care poate spune stop timpului

Andrei Alexandra 06.02.2023, 07:20

Dacă nu știi cine este Sveta Bilyalova, înseamnă că nu exiști pe rețelele de socializare. Modelul rus a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei ireală, de aceea a „spart” toate topurile pe Instagram și nu numai. Bruneta are milioane de urmăritori.

Ea este adevărata regină a Instagramului. Rusoaica care a cucerit prin frumusețea ei naturală

Rețelele de socializare sunt invadate de femei frumoase din toată lumea. Dar puține o pot rivaliza pe Sveta Bilyalova, rusoiaca care o face uitată chiar și pe celebra Ivana Knoll. Tenul măsliniu, trăsăturile perfecte, dar mai ales bustul generos i-au atras rusoaicei milioane de admiratori. Fanilor nu le-a venit să creadă că bruneta este 100% naturală, nu a suferit nicio operație la bustul cu care a creat isterie pe internet. De aceea, Sveta are peste 6 milioane de fani, o concurează pe supervedeta Emily Ratajkowski.

Aceștia au parte de un adevărat deliciu, pentru că Sveta nu duce lipsa de imaginație. Aceasta pozează în tot felul de ipostaze, dar toate sunt extrem de sexy. Pozele incendiare se datorează și condiției fizice impecabile, datorate orelor intense de sport. Rusoaica este și o microbistă și merge la meciuri de câte ori are șansa. La Mondialul din Rusia, din 2018, a fost de departe cea mai frumoasă prezență din tribune

Ivana Knoll, atrasă de Wladimir Klitschko

Ivana Knoll și-a crescut popularitatea după ce a apărut îmbrăcată în ținute extrem de sexy la Campionatul Mondial din Qatar. Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar reţelele sociale au fost împânzite cu pozele ei. Toți bărbații o doresc, însă ea nu se lasă ușor cucerită. Croata de origine germană a spus cum arată bărbatul perfect din perspectiva ei.

Ivana Knoll este o femeie extrem de ambițioasă. Ea a recunoscut în cadrul unui interviu că a făcut deplasarea la Qatar special pentru a-și atrage mai mulți fani și chiar a reușit acest lucru.

Fostă Miss Croația 2016 avea ”doar” 600.000 de urmăritori înainte să se fotografieze la Campionatul Mondial din Qatar. Bruneta a făcut senzație la turneul final, iar acum are peste 3,5 milioane de urmăritori. Croasta a mărturisit că își dorește să aibă alături de ea un bărbat precum Wladimir Klitschko.

Fostul mare campion la box s-a implicat anul trecut în războiul declanșat de Vladimir Putin. El a decis să lupte alături de fratele său pentru a apăra capitala Ucrainei și chiar a strâns bani pentru a veni în spijinul persoanelor afectate de război.

Există un bărbat care, pentru mine, e cel mai bun dintre cei buni. Wladimir Klitschko este tiparul bărbatului ideal pentru mine. Arată foarte bine, dar e și înspăimântător, s-a confesat Ivana Knoll, în cadrul unui podcast.

Urmăriți Playsport.ro și pe