Tricoul norocos al lui Toni Iuruc nu l-a trădat! Soțul Simonei Halep a trăit intens meciul cu Danka Kovinnic

Giosanu Catinca / 23.01.2022, 11:25
Tricoul norocos al lui Toni Iuruc nu l-a trădat! Soțul Simonei Halep a trăit intens meciul cu Danka Kovinnic

Toni Iuruc s-a deplasat la Melbourne. Omul de afaceri și-a luat liber de la treburile care îl țineau ocupat de zi cu zi și a mers în Australia să o susțină pe Simona Halep, în meciul câștigat 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic.

Toni Iuruc, surprins în tribunele Arenei John Cain

Soțul Simonei Halep a fost surprins de camerele de filmat stând în loja fostului lider mondial, în preajma preparatorului fizic, Teo Cercel. Iuruc a ales să poarte un tricou imprimat cu logo-ul NBA, cea mai bună ligă de baschet din lume, iar asta a făcut-o extrem de fericită pe campioana din Constanța.

Toni Iuruc a mai participat și în trecut la competițiile de tenis la care a evoluat Simona Halep. Diferența este că, de data aceasta, omul de afaceri a ales să se exteriorizeze. Bucuros de victoria Simonei, bărbatul s-a ridicat în picioare și a aplaudat reușitele soției sale.

Simona Halep, despre statutul de femeie căsătorită

Simona Halep a oferit, zilele trecute, declarații uluitoare pentru expertul Eurosport, suedezul Mats Wilander, fost număr 1 ATP. Acesta a întrebat-o pe româncă în ce măsură căsătoria cu Toni Iuruc i-a schimbat viața și pe ea însăși. Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie, anul trecut.

Viața mea nu e atât de diferită. Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine.

Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional.”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.

Logodnica lui Toni Iuruc spunea în primele zile ale anului 2022 că își dorește să revină în Top 10, de unde a fost scoasă din cauza accidentării pe care a suferit-o la gambă în cursul anului trecut. Se pare că Simo are toate șansele să își vadă visul împlinit cu ochii, având în vedere că a urcat pe locul 22 WTA în clasamentul live.