Triunghi amoros cu Ion Țiriac și două vedete de la noi. Magnatul ar fi avut relații în paralel cu cele două

Moldoveanu Camelia / 01.06.2022, 09:22
Triunghi amoros cu Ion Țiriac și două vedete de la noi. Magnatul ar fi avut relații în paralel cu cele două

Ion Țiriac a fost toată viața un cuceritor, drept dovadă că de brațul lui s-au lipit nenumărate vedete. Cu ceva timp în urmă, voci din anturajul miliardarului susțineau că se aud clopote de nuntă. Omul de afaceri nu a mai ajuns la altar, ci s-a bucurat de un triunghi amoros pe cinste.

L-a lăsat după ce s-au afișat de mână la evenimente

Ion Țiriac și Andreea Marin s-au iubit pe vremea când tenismenul avea aproape 66 de ani și „Zâna” 31. Diferența de vârstă nu i-a împiedicat să-și pună chiar problema unei căsnicii.

Aceștia nu au recunoscut niciodată că sunt împreună sau că au avut o poveste de iubire. Cu toate acestea, aparițiile la evenimente ținându-se de mână și copleșindu-se cu gesturi tandre, arătau cu totul și cu totul altceva. Mai mult, apropiații au dezvăluit că fostul tenismen se gândea serios să-i pună inelul pe deget „Zânei”, însă, aceasta a fost prinsă pe picior greșit iar cei doi s-au răcit.

Se zvonea că motivul rupturii ar fi fost apariția unei a treia persoane în relația lor. Este vorba despre omul de afaceri turc, Ali Erugn Ergen. Însă, cel care ar fi călcat strâmb ar fi fost Ion Țiriac.

A fost înșelat sau a înșelat? Triunghiul amoros în care s-a aflat magnatul Ion Țiriac

La acea vreme revista „X Magazin” nota faptul că Andreea Marin și Ion Țiriac s-au întors împreună de la Roland Garros, cu avionul privat al omului de afaceri. Mai mult, cei doi și-ar fi petrecut două zile în apartamentul pe care Țiriac îl avea la Paris. Însă, înaintea „Zânei”, fostul jucător de tenis a avut-o invitată în acel apartament pe Nadia Coroi, profesoara de înot a copiilor săi, Karim și Ioana.

După ce a adus-o acasă pe Andreea Marin, Ion Țiriac a chemat-o pe Nadia Coroi la vila a din Primăverii. Iar, potrivit phg.ro, după o noapte pasională în compania profesoarei de înot, fostul jucător de tenis a plecat la Monte Carlo cu afaceri și următoarea lui destinație a fost Wimbledon.

Astfel, este greu de spus dacă Andreea Marin a fost cea care și-a găsit un nou partenere, sau acesta s-a resemnat văzând că Ion Țiriac preferă triunghiurile amoroase chiar și la 66 de ani. Gurile rele au spus mereu că interesele „Zânei” au fost mai mari decât sentimentele, însă acesta a negat permanent orice relație amoroasă cu Ion Țiriac.

Nu ne-am ținut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obișnuiți cu aparițiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeți în asemenea ipostaze și cu alte ocazii!”, spunea Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.