Trupul jurnalistului sportiv a fost găsit în casă mumificat la 7 luni de la moartea sa

Dragos Stefanescu 21.03.2023, 12:36
Trupul jurnalistului sportiv a fost găsit în casă mumificat la 7 luni de la moartea sa

În urmă cu câteva zile o veste cutremurătoare a zguduit presa din Italia. Trupul mumificat al jurnalistului Pier Attilio Trivulzio a fost găsit în casa acestuia din orașul Novara. Descoperirea macabră a fost făcută după 7 luni de la decesul gazetarului sportiv.

Trupul unui celebru jurnalist sportiv a fost găsit după 7 luni de la decesul său

O veste tulburătoare a zguduit presa din Italia. Trupul mumificat al jurnalistului sportiv Pier Attilio Trivulzio a fost găsit în casa acestuia din cartierul Sant’Agabio, în orașul Novara. Descoperirea a fost făcută după 7 luni de la moartea gazetarului. Jurnalistul lombard Marco Pirola, amic cu Trivulzio, a sesizat autoritățile după ce nu a mai primit niciun semn din partea acestuia.

Pier Attilio Trivulzio s-a născut în anul 1940 și a fost jurnalist de Formula 1. De-a lungul carierei el a colaborat cu mai multe publicații cunoscute din Italia, printre care L’Espresso, La Notte, Il Giorno și l’Ansa. În ultimii ani de viață jurnalistul a trăit izolat și nu a mai avut pe nimeni alături de el. Trivulzio a fost căsătorit și are un fiu. Acesta lucrează de mulți ani în Anglia, în industria filmului.

Marco Pirola, fost coleg cu Trivulzio, a încercat să mențină legătura cu acesta, însă ultima dată au vorbit în anul 2020. În acea perioadă erau izolați din cauza pandemiei de Covid-19, iar Trivulzio i-a cerut ajutorul amicului său pentru a-și încărca telefonul. Aceea a fost ultima dată în care cei doi au mai comunicat. De atunci Trivulzio nu a mai răspuns la telefoane sau e-mailuri, iar Pirola a intrat la bănuieli.

Potrivit Corriere della Sera, Pier Attilio Trivulzio a murit din cauze naturale, cel mai probabil în august 2022.

Pier Attilio Trivulzio ”a plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur.”

După ce a aflat de moartea amicului său Pier Attilio Trivulzio, Marco Pirola a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Jurnalistul a subliniat solitudinea totală în care a trăit și murit bunul său prieten.

A plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur. Așa cum fusese existența lui, care ani de zile s-a intersectat cu a mea. Mă așteptam la asta. Ne așteptam la asta. Dar doare.

Căuta mereu cu disperare bani. Uneori dormea pe băncile unui parc public sau la gară. „Ca să fie la știri” șoptea roșindu-se puțin. Și noi, și el știam care este adevărul pe care nu voia să-l spună. Era mult mai în vârstă decât toți și fusese adoptat de redacție, de editor și de mine. Într-o zi, deja bătrân, el apăruse în biroul meu cu o pungă de plastic. „Tot ce mi-a rămas din viață este în ea”. Nu glumea. Era disperat, dar își păstra demnitatea absolută”, a scris Marco Pirola pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe