Tunete și fulgere în relația în care Simona Halep și-a investit toată încrederea. Campioana a răbufnit și a spus adevărul

Andrei Alexandra 04.09.2022, 19:31
Tunete și fulgere în relația în care Simona Halep și-a investit toată încrederea. Campioana a răbufnit și a spus adevărul

Simona Halep nu a mai suportat să i se reproșeze că a renunțat mult prea ușor la colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul australian alături de care a ajuns lider mondial și a câștigat turneul de la Roland Garros în 2018. Jucătoarea de 30 de ani a răbufnit în cele din urmă și a dezvăluit ce s-a petrecut de fapt între ea și Cahill.

Simona Halep s-a arătat deranjată când a fost întrebată din nou despre Darren Cahill

Simona Halep susține că a fost decizia lui Cahill să rupă acel parteneriat care mergea excelent. Pe lângă faptul că românca înregistra rezultate foarte bune în circuitul mondial. ea avea și o legătură specială cu antrenorul australian în afara terenului de tenis. Tocmai din acest motiv, Halep a fost extrem de afectată de hotărârea luată de Darren Cahill în 2021, după cum chiar ea a lăsat să se înțeleagă când a fost întrebată ultima dată despre acest subiect.

Pe lângă faptul că a subliniat că australianul a părăsit-o, Simona Halep a ținut să scoată în evidență și că a trecut peste acel moment și, în plus, că tot răul a fost spre bine în cele din urmă. Asta pentru că ea a spus, printre rânduri, că Patrick Mouratoglou este un antrenor mai bun decât Darren Cahill și că este extrem de fericită că are șansă să lucreze în prezent alături de francezul de origine greacă.

Românca a dat impresia că s-a simțit abandonată de antrenorul australian

„În primul rând, Darren m-a părăsit în septembrie anul trecut, așa că nu l-am părăsit eu, să fie clar.

În al doilea rând, nu voi compara, pentru că sunt super diferiți (Cahill și actualul antrenor, Patrick Mouratoglou).

Ceea ce pot spune în acest moment este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, să îl întâlnesc pe Patrick. El are o super energie. Este super amabil. Așa că înseamnă foarte mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni.

Totul este Mouratoglou acum. Echipa este 100% el. Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, este vorba despre academia lui și despre el însuși.

Am făcut această schimbare pentru că am simțit cu adevărat că e momentul să o fac. Am crezut că voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început ceva frumos și ceva nou.

Totul este complet nou. Așa că mă voi bucura. De fapt, mă bucur deja. Voi vedea cât de bună pot fi în viitor”, a spus Simona Halep potrivit eurosport.ro.

CITEȘTE ȘI Capitolul la care Simona Halep nu o poate ajunge pe Serena Williams nici într-o sută de ani. Distanța dintre cele două este uriașă