Turcii exultă după debutul lui Cicâldău. Ce au observat jurnaliștii

Marian Cărăvan / 17.08.2021, 11:59

După ce a făcut furori în Liga 1, Alexandru Cicâldău se remarcă și în campionatul Turciei. Internaționalul român a debutat pentru noua sa echipă, Galatasaray. Turcii exultă după debutul lui Cicâldău. Jurnaliștii turci l-au „radiografiat” pe fostul fotbalist al Universității Craiova.

Turcii exultă după debutul lui Cicâldău la Galatasaray

Astrele îi surâd lui Alexandru Cicâldău. Fotbalistul transferat de la CSU Craiova a debutat cu dreptul la Galatasaray, în SuperLig. Internaționalul român i-a răsplătit încrederea antrenorului Fatih Terim, care l-a trimis pe Cicâldău pe teren încă din primul minut al confruntării cu Giresunspor. Cu 2-0 s-a impus Galatasaray în prima etapă a noului sezon. Iar Alexandru Cicâldău și-a trecut numele pe lista marcatorilor, din penalty, în prelungirile primei reprize. Cicâldău a semnat reușita de 2-0, scorul fiind deschis în minutul 31, de Mbaye Diagne. Acesta a ratat ulterior un penalty, ceea ce nu s-a mai întâmplat și cu Alexandru Cicâldău, care, în minutul 45+2, a stabilit scorul final.

Turcii exultă după debutul lui Cicâldău la Galatasaray și au numai cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

Ce au observat jurnaliștii turci după debutul lui Cicâldău la Galatasaray

Jurnaliștii turci s-au întrecut în elogii la adresa lui Alexandru Cicâldău, după debutul acestuia la Galatasaray.

Alexandru Cicâldău, unul dintre noile transferuri ale lui Galatasaray, a experimentat bucuria de a marca în primul meci în tricoul galben-roșu. Au fost apreciate și performanțele sale. Cicâldău și-a ajutat coechipierii în apărare și în atac și nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită”, au scris cei de la fotoman.com.

La rândul lor, cei de la sporx.com au remarcat calitățile fotbalistului transferat în această vară de la Universitatea Craiova.

Jucători precum Cicâldău au identități multiple. Vor fi multe dueluri în zona centrală și ceea ce îi va deosebi va fi calitatea, iar Cicâldău pare să aibă calitate”, a scris sporx.com.

6,5 milioane euro este cotat de piață a lui Alexandru Cicâldău, fotbalist care a semnat în această vară cu Galatasaray un contract valabil până pe 30 iunie 2026. Cicâldău a bifat 83 de minute în Giresunspor – Galatasaray 0-2, meci din prima etapă a campionatului Turciei.