Turcii umblă la bani și îi transferă lui Dan Petrescu un fost elev la Kayserispor! Prima mutare al lui Super-Dan

Radu Bordei 15.01.2021, 21:21
Turcii umblă la bani și îi transferă lui Dan Petrescu un fost elev la Kayserispor! Prima mutare al lui Super-Dan

Turcii umblă la bani pentru Dan Petrescu. Conducerea celor de la Kayserispor s-a pus pe treabă, pentru a satisface cerințele antrenorului. Petrescu îi anunțase deja pe șefi că nu este mulțumit de lot. Românul le-a transmis că trebuie să îi aducă jucătorii doriți pentru a-i salva de la retrogradare.

Bașkanii echipei au recepționat mesajul și s-au pus pe treabă. Iar Petrescu a primit deja primul jucător pe care îl aștepta. Este un fotbalist cu care a mai lucrat deja, dar nu la CFR Cluj.

Turcii umblă la bani pentru Dan Petrescu. I-au adus un atacant din China

„Bursucul” nu vrea să se bazeze doar pe Denis Alibec în atac. Mai ales că atacantul adus de la Astra nu a rupt gura târgului până în acest moment. Așa că le-a cerut șefilor întăriri în acest compartiment, iar aceștia s-au conformat.

Anton Maglica este primul transfer al lui Kayseri, în era Dan Petrescu. Croatul vine la recomandarea antrenorului. Acesta a mai lucrat cu el pe vremea când antrena în China. De altfel chiar de la fosta echipă a antrenorului, Guizhou Hengfeng, a fost transferat vârful. Acesta a venit la insistențele lui Petrescu și este împrumutat pentru 6 luni. La finalul stagiunii, dacă ambele părți sunt mulțumite, înțelegerea se va prelungi pentru încă un an de zile.

La 29 de ani, croatul s-ar fi înțeles deja cu gruparea turcă. Chiar dacă încă nu a fost făcut un anunț oficial, presa turcă anunță ca și făcut acest transfer. „Mai lipsește doar semnătura, este o formalitate” îi informează ziariștii pe fanii echipei. Aceștia stau cu sufletul la gură și așteaptă minunea d ela Dan Petrescu: salvarea echipei de la retrogradare.

Urmează jucători de la CFR Cluj

Dan Petrescu sigur nu se va mulțumi doar cu acest transfer. Antrenorul a schițat deja un plan de reconstrucție a echipei. „Bursucul” vrea să aducă jucători și de la fosta sa echipă, CFR Cluj. Sunt fotbaliști pe care Petrescu îi știe foarte bine, cu care a câștigat atâtea bătălii. Antrenorul vrea fotbaliști experimentați, obișnuiți cu presiunea. Presa speculează că Damjan Djokovic ar fi principala țintă a lui Petrescu, în acest moment.

Mijlocașul de 30 de ani este printre cei mai titrați fotbaliști ai clujenilor. Croatul a câștigat între 2018 și 2020, trei titluri de campion al României cu CFR, plus Supercupa în 2019. Fotbalistul este în căutarea unui contract mai bun, iar Petrescu îl vrea lângă el, să pună ordine în linia mediană a lui Kayseri. Trebuie să se grăbească, Djokovic este dorit de mai multe echipe, mai ales în Arabia Saudită, acolo unde ar putea câștiga un salariu impresionant.

Urmăriți Playsport.ro și pe