Uite Dan Nistor, nu e Dan Nistor! Mijlocașul Universității Craiova a evoluat în ultimul amical al oltenilor deși s-a spus că a părăsit echipa

Robert Zanfir / 03.07.2022, 18:40
Uite Dan Nistor, nu e Dan Nistor! Mijlocașul Universității Craiova a evoluat în ultimul amical al oltenilor deși s-a spus că a părăsit echipa

Dan Nistor (34 de ani) a jucat în ultimul amical al Universității Craiova, deși mijlocașul a fost dat ca și plecat de la echipa lui Mihai Rotaru. Oltenii au trecut cu 1-0, la Kematen, de formaţia germană FC Heidenheim.

Universitatea Craiova continuă pregătirile pentru noul sezon. Oltenii au câștigat al patrulea amical, 1-0 cu locul 6 în Zweite Bundesliga din sezonul trecut. Andrei Ivan a adus victoria echipei lui Laszlo Balint. Atacantul a transformat penalty-ul obținut de Ștefan Baiaram.

Dan Nistor a jucat în ultimul amical al Universității Craiova

Considerat un transfer reușit în momentul în care a venit de la Dinamo, Dan Nistor a pierdut încet-încet locul în echipa lui Mihai Rotaru. Mijlocașul nu mai prindea primul „11” nici pe finalul mandatului lui Reghecampf, iar venirea lui Laszlo Balint se părea că îi va pecetlui soarta.

Ba, chiar s-a speculat și pe seama unei viitoare destinații. Potrivit zvonurilor, Nistor s-ar fi înțeles cu FC Argeș, acolo unde a ajuns și fostul coleg Marius Constantin. Totuși, mijlocașul și-a făcut apariția pe teren în Austria, la ultimul amical al oltenilor.

Dan Nistor a fost introdus de Laszlo Balint în repriza a doua și a jucat în ultimele 30 de minute ale partidei.

Universitatea Craiova, victorie cu Heidenheim, 1-0

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon cu un meci cu Sepsi, vechea cunoștință din semifinalele Cupei României. Startul de campionat nu va fi deloc ușor pentru olteni, care vor da și peste Rapid, dar vor avea programat și derby-ul local, cu FC U Craiova.

ECHIPA DE START: Pigliacelli (85 D. Rusu) – Căpăţână (85 D. Benga), P. Papp (60 Găman), Vl. Screciu (85 B. Brăşfăleanu), B. Vătăjelu (60 N. Bancu) – Al. Mateiu (60 I. Vînă), Al. Creţu (80 David Sala), Gustavo (60 Dan Nistor) – Şt. Baiaram (60 Al. Cîmpanu), E. Koljic (80 M. Danciu), Andrei Ivan (60 Ante Roguljic).

Antrenorul nemților, Franck Schmidt a început cu: Müller – Busch, Schöppner, Siersleben, Mainka, Schimmer, Kleindienst, Köther, Theuerkauf, Maloney, Beste. Au intrat: Geipl, Thomalia, Sessa, Pick, Rittmuller, Forenbach, Burnic, Beck, Kuhlwetter, Negele, Keller, Ramusovic, Arslan, Qenaj.

Programul amicalelor din Austria:

  • Universitatea Craiova – Arminia Bielefeld 4-1
  • Universitatea Craiova – FK Qarabag 1-1
  • Universitatea Craiova – FC Heidenheim 1-0
  • În ultimul meci amical din Austria, echipa antrenată de Laszlo Balint se va duela, pe 6 iulie, de la ora 18, cu formaţia Al Duhail din Qatar.

Universitatea Craiova debutează în noua ediţie a Superligii pe 15 iulie, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi OSK.

  • Etapa 1

Petrolul Ploiești – FC Voluntari
FC Argeș – UTA Arad
Universitatea Craiova – Sepsi
FCSB – Universitatea Cluj
CFR Cluj – Rapid
Farul Constanța – FC U. Craiova
Hermannstadt – CS Mioveni
FC Botoșani – Chindia Târgoviște

  • Etapa 2:

UTA Arad – Petrolul
Sepsi – FC Argeş
Universitatea Cluj – Universitatea Craiova
FC Rapid – FCSB
U Craiova 1948 – CFR Cluj
CS Mioveni – Farul Constanţa
Chindia Târgovişte – Hermannstadt
FC Voluntari – FC Botoşani

  • Etapa 3:

Petrolul – Sepsi
FC Argeş – Universitatea Cluj
Universitatea Craiova – FC Rapid
FCSB – U Craiova 1948
CFR Cluj – CS Mioveni
Farul Constanţa – Chindia Târgovişte
Hermannstadt – FC Botoşani
FC Voluntari – UTA Arad

  • Etapa 4:

Universitatea Cluj – Petrolul
FC Rapid – FC Argeş
U Craiova 1948 – Universitatea Craiova
CS Mioveni – FCSB
Chindia Târgovişte – CFR Cluj
FC Botoşani – Farul Constanţa
Sepsi – UTA Arad
Hermannstadt – FC Voluntari