Ultima oră: cea mai mare cotă din lume pentre victoria Olandei azi!

Andrei Alexandra 25.11.2022, 15:42
Ultima oră: cea mai mare cotă din lume pentre victoria Olandei azi!

Bookmakerii de la Mozzart Bet râmân la cel mai înalt nivel! Doar ei oferă zilnic, pe durata Cupei Mondiale, cele mai mari cote din lume pe anumite meciuri. Depinde doar de tine să intri pe mozzartbet.ro și să îți pui inspirația la lucru, pentru câștiguri fantastice

Pentru azi avem o cotă specială, cea mai mare din lume!, pe varianta în care Olanda continuă cu victorie după debutul de succces în fața Senegalului. E vorba de 1,87, cea mai mare cotă din lume pentru 1 solist la Olanda – Ecuador, doar la Mozzart Bet!

Înainte de avancronica noastră punctuală și cu argumente pentru succesul batavilor, nu uita că trebuie să intri pe mozzartbet.ro și să profiți de ocazie!

Cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet pe Olanda

Olanda – Ecuador e unul din meciurile tari ale acestei zile la World Cup Qatar 2022 iar europenii sunt favoriți oricum, așa că trebuie să optezi, fără îndoială, pe cea mai mare cotă din lume, dacă ești convins de faptul că vor obține 3 puncte. Doar la Mozzart Bet!

Cea mai mare cotă din lume pentru victoria Olandei e AICI!

Fie că decizi să mizezi o sumă ceva mai mare și să joci doar acest meci pe bilet, pentru un câștig ceva mai sigur, fie că alegi să combini varianta 1 solist la Olanda – Ecuador cu alte opțiuni din oferta Mozzart Bet, sigur rămâne cea mai mare cotă din lume și te ajută enorm în strategia ta de betting pe Mondial!

Olanda – Ecuador: 4 repere pentru victorie europeană

  • Debutul trupei lui Van Gaal nu a fost convingător, în multe momente ale partidei cu Senegal africanii părând că merită cel puțin un punct din confruntare. Cu toate astea, valoarea și experiența internațională de calibru și-au spus finalmente cuvântul iar Gakpo a deschis tabela pentru ce avea să fie 2-0 final. E de așteptat ca diferența de valoare, existentă și azi în raport cu ecuadorienii, să se traducă tot în victorie.
  • E greu de crezut că Olanda poate lega două meciuri consecutive modeste, dacă privim spre cluburile de nivel maxim mondial care oferă jucătorii ei din lot și spre aspirațiile mereu înalte ale fotbalului olandez, mai ales la turnee finale. Un succes cu Ecuador înseamnă calificarea din grupe și o strategie mai lejeră în privința rotirii jucătorilor în perspectiva unui parcurs lung la turneu.
  • Cu un 3-5-2 încă necalibrat, dar robust, olandezii au toate resursele de a contracara acest 4-3-3 pe care Ecuador îl propune la Cupa Mondială. Posibila absență a atacantului Valencia, dublu marcator în fața Qatarului, e încă un element de luat în calcul. Și unul important chiar!
  • Deși au avut în față poate cel mai slab adversar de până acum la acest Mondial, reprezentativa Qatarului, sud-americanii nu au convins. Senzația de forță s-a accentuat mai ales pe slăbiciunea oponentului. În fond, Ecuador a avut doar 3 șuturi pe poartă la debut, dintre care două s-au transformat în gol!

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de cea mai mare cotă din lume la Olanda – Ecuador!