Ultima oră: cea mai mare cotă din lume pentre victoria Spaniei azi!

Andrei Alexandra 23.11.2022, 14:54
Ultima oră: cea mai mare cotă din lume pentre victoria Spaniei azi!

Bookmakerii de la Mozzart Bet sunt iarăși la înălțime! Pregătesc în fiecare zi de Cupă Mondială cele mai mari cote din lume pe anumite meciuri iar ele îți pot face bucuria Mondialului să devină și… prosperitate!

Pentru astăzi, avem o cotă extraordinară, cea mai mare din lume!, pentru debutul fericit al Spaniei la World Cup Qatar 2022. Iată avacronica partidei în 5 repere esențiale, toate motivele din lume pentru care trebuie să intri pe mozzartbet.ro și să profiți de ocazie!

Cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet pe success spaniol

Spania – Costa Rica înseamnă aproape peste tot o cotă infimă pentru succesul ibericilor. Doar că, la Mozzart Bet și doar aici!, varianta în care favoriții se impun are o cotă de 1.22!

Cea mai mare cotă din lume pentru victoria Spaniei e AICI ! 

Fie că decizi să mizezi o sumă ceva mai mari și să joci doar acest meci, pentru un câștig ceva mai sigur, fie că alegi să combini varianta 1 solist la Spania – Costa Rica împreună cu alte opțiuni din oferta Mozzart Bet, sigur rămâne cea mai mare cotă din lume și te ajută enorm în strategia ta de betting pe Mondial!

Spania – Costa Rica: 5 repere pentru victoria ibericilor

  • Lotul ibericilor înseamnă tot ce are mai bun La Liga, unul din campionatele de top ale continentului, plus fotbaliști din Premier League, Bundesliga și Ligue 1. De la Real Madrid la Barcelona și de la PSG la Manchester City, găsești toți granzii fotbalului mondial când străbați cluburile de proveniență ale spaniolilor. Pentru Costa Rica, exceptându-l pe portarul Navas (PSG), vorbim de stranieri din SUA, Arabia Saudită sau Turcia, în rest 17 fotbaliști din campionatul intern!
  • Columbianul Luis Fernandez Suarez este pe banca naționalei din Costa Rica, un tehnician de 62 de ani cu palmares doar în fotbalul din America de Sud și America Centrală. De partea cealaltă, ibericii vin la Mondial cu Luis Enrique, care după experiențele la Roma sau Barcelona, unde a cucerit Champions League și două titluri în La Liga, are toate șansele să își îmbogățească cv-ul cu o performanță de top la nivel de reprezentative.
  • Componența grupei de Mondial din care fac parte cele două echipe nu lasă loc de erori. Spania are nevoie certă de o victorie cu Costa Rica la debut pentru a aborda de pe o poziție de forță marele șoc, duelul cu Germania, din etapa următoare a grupei E. Cum se califică două echipe mai departe, e esențială evitarea pașilor greșiți, Japonia fiind imprevizibilă și cu un lot compus din mulți stranieri ce activează în ligile valoroase ale Europei.
  • Ibericii au la dispoziție toți jucătorii de mare calibru pentru meciul de azi. Pedri, Morata, Jordi Alba sau Laporte, Busquets, Gavi, Ferran Torres și Ansu Fati! Într-un 4-3-3 foarte probabil, spaniolii vor ataca pe toate direcțiile în fața unui adversar care se proiectează în 4-3-3 dar, de fapt, se apără mai mereu într-un sistem 4-5-1.
  • Spania va aborda la capacitate maximă meciul de azi, câtă vreme are în minte experiența Mondialului 2014, când a debutat cu eșec în fața Olandei și apoi nu s-a calificat din faza grupelor! La ultimul Mondial, cel din Rusia 2018, a început printr-o remiză cu Portugalia și apoi a câștigat grupa. Acum, e greu de crezut, având în vedere și comparația palmaresurilor istorice la turnee finale dintre Spania și Costa Rica, un scenariu diferit de victoria favoriților.