ULTIMĂ ORĂ | Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo. „Nu mai am puterea să continui”

Mihai Cheles 09.04.2021, 23:41
ULTIMĂ ORĂ | Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo. „Nu mai am puterea să continui”

Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” s-a săturat să fie umilit de jucători, prin evoluțiile lamentabile pe care aceștia le-au avut în Liga 1, pe finalul sezonului. Ultima ispravă, meciul cu Academica Clinceni.

ULTIMĂ ORĂ | Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo. „Nu mai am puterea să continui”

Dinamo a pierdut și ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1, scor 1-3, acasă, împotriva celor de la Academica Clinceni. Nu scorul este problemă, ci modul în care Dinamo a pierdut această partidă. Cu goluri luate din faze fixe. Unul dintre ele, chiar din corner!

Dinamo este pe locul 14, cu 27 de puncte, și-n acest moment este o candidată clară la retrogradare, în acest sezon. Veteranul de pe banca tehnică a echipei, Gheorghe Mulțescu, a fost extrem de supărat la finalul partidei cu Clinceni și a declarat că se gândește să plece.

În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine.

Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat.

Trăiesc o senzație de… cum să spun… nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu, a declarat Gheorghe Mulțescu, după meciul cu Clinceni.

ULTIMĂ ORĂ | Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo.
ULTIMĂ ORĂ | Gigi Mulțescu vrea să plece de la Dinamo. „Nu mai am puterea să continui”

De ce s-ar fi supărat Gheorghe Mulțescu

În același timp, este foarte posibil ca Mulțescu să fie extrem de dezamăgit de ultimele zvonuri apărute. Demis de la Viitorul Constanța, fanii dinamoviști îl vor pe Mircea Rednic pe banca tehnică, chiar dacă va fi păstrat și Mulțescu. „SMURD-ul” s-a săturat de această postură de „manta de ploaie” și este decis să plece definitiv din club.

După plecarea lui Jerry Gane, fanii l-au cerut cu insistență pe Gigi Mulțescu, cel pe care l-au asigurat că nu va mai fi înlocuit, subit, cu un alt antrenor și că i se va asigura mandatul până la finalul anului.

Exact ceea ce, se pare, se va întâmpla și acum. Suporterii-acționari ar fi luat deja contact cu Mirea Rednic, pentru a-l aduce la club, iar acest lucru nu îi convine deloc lui Mulțescu.

De asemenea, antrenorul „câinilor” este dezamăgit de comportamentul și evoluțiile jucătorilor săi. Vineri a fost făcută publică o filmare cu mai mulți jucători de la Dinamo, petrecând pe manele la ziua lui Ricardo Grigore.

În plus, evoluțiile din ultimele etape sunt dezastruoase. Cu Gigi Mulțescu, Dinamo a înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea partide: 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj și 1-3 cu Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe