ULTIMĂ ORĂ | Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu. “Este revelația momentului”

Mihai Cheles / 25.02.2021, 21:02
ULTIMĂ ORĂ | Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu. “Este revelația momentului”

Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu! Fostul antrenor italian, Giovanni Di Marzio a anunțat că tânărul fotbalist de la FCSB este atent urmărit de Juventus Torino.

Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu. “Este revelația momentului”

Gianni Di Marzio este un antrenor italian care le-a pregătit, printre altele, pe Napoli, Genoa, Lecce, Catania, Cosenza sau Palermo. După anii 90, a devenit căutător de talente pentru cluburile din Italia. Aria sa este una extrem de largă, cu conexiuni în toate țările importante ale lumii, inclusiv România.

Ajuns la 81 de ani, Gianni rămâne ancorat foarte bine în ceea ce privește piața mondială de tinere talente. Acesta este antrenorul care l-a propus pe Diego Armando Maradona mai multor formații din Serie A, la vârsta când acesta avea doar 13 ani. Tuturor cluburilor le-a fost greu să creadă că un asemenea jucător, la o vârstă atât de fragedă va face față la un asemenea nivel, pe vremea când Serie A era cel mai puternic campionat al lumii.

Gianni Di Marzio a vorbit pentru emisiunea „Maracana” de la  „TuttoMercatoWeb Radio„, despre cei mai interesanți jucători din lume, pe care acesta îi cunoaște foarte bine și pe care îi propune în Serie A. Printre ei, și mijlocașul celor de la FCSB, Octavian Popescu.

Revelația momentului, Octavian Popescu. Un român născut în 2002, care aduce aminte de Gianni Rivera.  Este un jucător de mare talent. Are un fizic bun și cred că ar fi foarte bun pentru fotbalul italian, în special pentru Juventus Torino, a declarat Di Marzio.

Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu. “Este revelația momentului”
Juventus Torino, gata să plătească milioane pe Octavian Popescu. “Este revelația momentului”

Gianni Di Marzio, omul care l-a propus pe Diego Armando Maradona în Serie A, la doar 13 ani

De asemenea, Gianni Di Marzio a vorbit și despre alți jucători interesanți din lume. Pe lângă Octavian Popescu, a adus aminte și de alți doi jucători din Brazilia, Metinho și Kaiki Da Silva. Ambii sunt deja în vederile lui Manchester City, însă Fluminenese nu se grăbește să vândă. Un alt jucător este atacantul senegalez de la Metz, Ibrahim Niame, dar și Romain Perraud de la Brest, pe care îl propune la Napoli, care duce lispă de fundași stânga.

Nu este prima dată când se vorbește de interesul celor de la Juventus Torino pentru Octavian Popescu. Jurnalistul sportiv Dan Filoti a scris de faptul că „Bătrâna Doamnă” îl urmărește pe tânărul mijlocaș al celor de la FCSB. Acesta a stat de vorbă cu mai mulți oameni de sport din Italia, apropiați ai anturajului de la Juventus Torino.

Nu este exclus ca Juventus să facă o ofertă pentru Popescu în perioada următoare, dacă fotbalistul va continua forma foarte bună de la FCSB. Când vine vorba de bani, Juventus Torino își permite să-i plătească lui Gigi Becali, atât cât cere. În limia bunului simț și ale potențialului de afaceri.