Ultimatum pentru Florinel Coman din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB a avut o discuție cu atacantul înainte de startul noului sezon

Robert Zanfir / 03.07.2022, 17:26
Ultimatum pentru Florinel Coman din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB a avut o discuție cu atacantul înainte de startul noului sezon

Florinel Coman (24 de ani) a primit un ultimatum din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB îl așteaptă pe jucătorul adus de la Farul Constanța (fosta Viitorul – n.r.) să confirme suma de 3 milioane de euro investită în transfer.

FCSB are parte de un start de sezon nu foarte dificil, astfel că Toni Petrea și compania pot regla din mers mecanismul echipei afactate de plecările din această vară. Totuși, în cele două amicale jucate, 6-0 cu FC Sfîntu Gheorghe și 6-1 cu Zimbru Chișinău, roș-albaștrii au confirmat intenția de a fi la înălțime în acest sezon.

Ultimatum pentru Florinel Coman din partea lui Gigi Becali

Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali e gata să mizeze este Florinel Coman. „Mbappe” a dezamăgit în ultimele două sezoane, în care a stat mai mult accidentat. Patronul FCSB a dezvăluit o discuție avută cu „perla” sa. Spune că este gata să îl sacrifice chiar și pe Octavian Popescu, pentru a-i face loc la echipă.

„Eu am vorbit cu Florinel și i-am zis ‘Florinele, am dat trei milioane pe tine, ești cel mai talentat din România, n-ai confirmat.

Vii după accidentare, te ajutăm, dar îți spun un lucru, antrenează-te bine că e greu să joace cineva în locul lui Tavi. Eu fac un sacrificiu, îl iau pe Tavi din stânga și în pun inter stânga. Atunci vezi ce faci, pentru că e greu să joci. Dacă nu dai randament maxim în stânga, la revedere!’

El a zis ‘da, nea Gigi, sunt conștient’. Ca dovadă, mi-a zis Meme că e foarte serios la antrenamente”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman, asaltat de fani la Chișinău

Florinel Coman pare conștient de situația în care se află. Mijlocașul ofensiv arată o formă foarte bună. A fost între remarcați și în victoria cu Zimbru Chișinău, unde a și înscris. După partidă, „Mbappe” a fost printre cei mai solicitați de vânătorii de autografe.

Un semn că Gigi Becali este decis să se țină de cuvânt este și poziția în care a jucat Coman în amicalul din Republica Moldova. A fost „aripă” stânga, în timp ce Octavian Popescu a fost trecut ca inter stânga.

FCSB în amicalul cu Zimbru Chișinău: Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman

În a doua parte au mai intrat Târnovanu, Șuteu, Oaidă, Șut și Stoica, imediat după pauză, în timp ce Musi, Mamut, Achim, Lixandru, Perianu și Crețu au fost trimiși pe teren pe parcursul reprizei secunde.

Ce amicale are programate FCSB în această vară:

  • 29 iunie, 18:00: FCSB – FC Sfântul Gheorghe 6-0 (Baza FCSB)
  • 2 iulie: Zimbru Chișinău – FCSB (Chișinău) 1-6
  • 6 iulie, 18:00: FCSB – CS Mioveni (Baza FCSB)
  • 9 iulie, 20:00: Oțelul Galați – FCSB (Galați)