Ultimul drum fără Dan Petrescu. Antrenorul campioanei nu-și va putea lua adio de la prietenul său bun

Robert Zanfir 13.10.2022, 16:32
Ultimul drum fără Dan Petrescu. Antrenorul campioanei nu-și va putea lua adio de la prietenul său bun

Dan Petrescu (54 de ani) nu va putea fi alături de bunul său prieten pe ultimul drum al acestuia. Cristi Balaj (51 de ani) a dezvăluit că moartea lui Ilie Florian l-a afectat profund pe tehnician. CFR Cluj joacă azi una dintre cele mai importante partide din ultimii ani: CFR – Slavia este programat de la 19:45.

Dan Petrescu a aflat vestea dispariției lui „Pisică” înaintea ultimei partide din campionat, 1-1 cu UTA. Antrenorul nu și-a putut ascunde suferința și a fost la un pas de a izbucni în lacrimi la finalul meciului: „Azi e o zi foarte tristă pentru mine, nu aș vrea să mă iau de nimeni. Mâine să mergem să îmi văd prietenul care a plecat în altă lume, după să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia Praga”, a reacționat antrenorul.

Dan Petrescu nu își va putea lua adio de la bunul său prieten

Antrenorul lui CFR Cluj va avea de trecut peste cele mai grele clipe din ultimul timp. Nu din cauza lipsei rezultatelor, care au început să fie cele așteptate de antrenor. Tehnicianul l-a pierdut pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa. Cel poreclit „Pisică” i-a fost alături în ultimii zece ani, fie că a fost vorba de experiențele din China, din Rusia sau din Arabia.

„I-a fost foarte greu lui Dan. Este în continuare răvășit. A fost alaltăieri la priveghi, aici la Cluj. Astăzi este înmormântarea și, din păcate, nu putem fi prezenți. Pisică rămâne în continuare un prieten drag. Oriunde a fost cu Dan a lăsat o impresie foarte bună.

Dan a primit nenumărate mesaje din toate colțurile lumii. Pisică știa să smulgă un zâmbet, să aducă anumite implicații la care noi nici nu ne gândeam. Când Dan Petrescu era supărat, avea momentele sale de grație. Este foarte dureros, pentru noi, pentru Dan. Știm că este acolo sus și ne urmărește. Nici nu vă dați seama ce bucuros a fost când a auzit că am câștigat la Praga.

Era entuziasmat de-a dreptul. Din punctul acesta de vedere, măcar a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

CFR Cluj – Slavia Praga se joacă azi, de la 19:45, și poate fi urmărit în format Live Text pe Playsport.

„Un prieten al meu, dar și al fotbalului. Nu numai de la CFR. Mulți oameni de fotbal care îl știu. Sincer, mie îmi este foarte greu acum”,
Dan Petrescu, înaintea partidei UTA – CFR Cluj 1-1

Urmăriți Playsport.ro și pe