Ultimul ordin al lui Gigi Becali în privința viitorului prim 11 al FCSB. Ar putea să-i fie fatal lui Nicolae Dică

Pintilie Iosif 29.09.2022, 14:24
Ultimul ordin al lui Gigi Becali în privința viitorului prim 11 al FCSB. Ar putea să-i fie fatal lui Nicolae Dică

Gigi Becali a dat ordin. Nicolae Dică va trebui să găsească o metodă pentru a-i băga în primul 11 pe Compagno și Omrani, jucătorii preferați ai patronului. Astfel, Dică va apela la un sistem de joc de tip 4-2-2, în care cei doi vor face pereche în compartimentul ofensiv.

În același timp, Edjouma, cel mai bun jucător al echipei din acest sezon, are nevoie să joace pe poziția lui, astfel că sistemul ar putea fi deviat într-un 4-1-2-1-2 sau 4-1-3-2, cu el în poziția de ”box-to-box”.

Conform GSP, Dică a decis ca în compartimentul ofensiv, Cordea și Coman să facă jocul de benzi, iar Darius Olaru va juca inter. Crețu și Pantea vor face jocul de benzi din apărare, dar e posibil să apară și Radunovic. În centrul defensivei, perechea Tamm-Dawa va domina zona, dar la următorul meci va avărea, cel mai probabil, Haruț.

Cum poate arăta primul 11 al FCSB în următoarea perioadă: Târnovanu – Pantea (Radunovic), Tamm, Dawa (Haruț), Crețu – Edjouma (Oaidă) – Coman (Popescu), Olaru, Cordea (Miculescu)- Omrani (Stoica), Compagno (Rusu)

Dorinel Munteanu anunță dezastrul pentru FCSB

Dorinel Munteanu, antrenor de la Oțelul Galați, anunță dezastrul pentru Nicolae Dică. Din punctul de vedere al celui mai selecționat jucător din istoria României, FCSB poate rata playoff-ul, în actuala ediție de campionat. Vicecampioana României are un start slab de sezon, adunând doar opt puncte în nouă etape jucate.

„Lotul FCSB-ului este atât de puternic încât n-ar trebui să aiba probleme, dar uite că sunt. Este clar că există riscul pentru FCSB să ajungă precum Dinamo. Nu să retrogradeze, ci să nu prindă playoff-ul. Așa a fost și la Dinamo, întâi au ratat play-off-ul, apoi au apărut problemele mai mari”, a declarat antrenorul de la Oțelul Galați la Proarena.

Ianis Stoica, supărat pe Nicolae Dică

Ianis Stoica (19 ani) suportă din ce în ce mai greu situația în care este pus la FCSB și prin intermediul unui interviu oferit recent a răbufnit la adresa tehnicianului Nicolae Dică. Tânărul atacant a lăsat de înțeles că se consideră nedreptățit.

Ianis Stoica nu pare să fie luat în calcul de Nicolae Dică pentru proiectul pe care îl construiește la FCSB, iar asta îl nemulțumește profund pe tânărul atacant.

” Nu știu să răspund, probabil am jucat mai prost la început de sezon și de acolo mi s-a tras totul. Și sezonul trecut am început la fel de prost, dar mi s-a dat încredere și am revenit. Nu am decât să mă pregătesc și să îmi aștept șansa.

Dică mi-a spus să mă pregătesc și să îmi aștept șansa. Asta am de făcut și asta voi face, chiar dacă nu îmi convine după sezonul trecut când am rezolvat meciuri și am înscris goluri și echipa a fost aproape să câștige campionatul alături de mine. Nu am ce să fac, asta este. Când se plătește o sumă de transfer pe un jucător, eu sunt din academie, e mai greu să compari. Este concurență, vom vedea care va fi soarta mea până la urmă”, a declarat Ianis Stoica.

În sezonul trecut, Ianis a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în 34 de meciuri jucate pentru FCSB.

Lotul pe care îl are Nicolae Dică la dispoziție la FCSB, în acest sezon

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan

Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban, Ionuț Panțîru* (nu este pe lista UEFA), Iulian Cristea* (nu este pe lista UEFA)

Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu* (nu este pe lista UEFA), Boban Nikolov (nu este pe lista UEFA)

Atacanți: Andrea Compagno, Billel Omrani (nu este pe lista UEFA), Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter* (nu este pe lista UEFA)

Urmăriți Playsport.ro și pe