Uluitor! Cel mai bătrân fotbalist din lume a dat gol, la 55 de ani! A celebrat reușita cu un dans special

Giosanu Catinca 13.11.2022, 19:37
Uluitor! Cel mai bătrân fotbalist din lume a dat gol, la 55 de ani! A celebrat reușita cu un dans special

Kazuyoshi Miura, care deținte titlul de cel mai în vârstă fotbalist profesionist, a reușit să se impună în duelul cu FC Osaka. Meciul a contat pentru etapa a 29-a din campionat.

Kazuyoshi Miura, reușită superbă în Suzuka Point Getters – Osaka

Fotbalistul japonez Kazuyoshi Miura, în vârstă de 55 ani, a marcat golul egalizator în minutul 24, cu o deviere din apropierea porţii adverse.

Atacantul nu se aștepta să trimită mingea în poarta echipei adverse. Când a văzut că balonul a ajuns în direcția vizată, Miura a început să danseze pe terenul de fotbal.

Ulterior, colegii săi s-au îndreptat spre el și i-au dat o îmbrățișare binemeritată. Chiar și cei care se aflau pe banca se rezerve s-au ridicat și au mers la el să îl felicite.

Atacantul a marcat și a dansat de bucurie

Imaginile cu golul marcat de Miura, cunoscut drept „Regele Kazu” în ţara sa, s-au viralizat rapid.

Imaginile au devenit virale

Fanii au reacționat pe rețelele sociale și consideră că reușita lui Kazuyoshi Miura vine într-un moment neașteptat. Ultimul său gol din acțiune datează din martie 2017, când a marcat împotriva formaţiei Thespakusatsu Gunma.

„Regele Kazu” şi-a început cariera la Santos, în Brazilia, în 1986, an în care a jucat şi la Palmeiras. Contractul său este scadent la finalul lunii ianuarie a anului viitor. Cu toate acestea, veteranul de 55 de ani nu se gândește să își agațe ghetele în cui.

Playsport va urmări activitatea lui Kazuyoshi Miura și vă va ține la curent cu schimbările care vor interveni în viața legendarului fotbalist.