Uluitor: Modric a refuzat un salariu de 200 de milioane de euro pentru următorii 3 ani. Cine era gata să-i dea muntele de bani

Iosif Pintilie 17.06.2023, 19:57
Uluitor: Modric a refuzat un salariu de 200 de milioane de euro pentru următorii 3 ani. Cine era gata să-i dea muntele de bani

Luka Modric (37 de ani) a ales să rămână la Real Madrid. Croatul putea alege să semneze în Golf pe o sumă uriașă, însă vrea să se retragă de la echipa pentru care a scris istorie.

Luka Modric a refuzat un salariu uriaș

Luka Modric a avut pe masă o ofertă de 200 de milioane de euro de la Al Hilal, echipă ce caută un super-star după ce au fost refuzați de Lionel Messi. Se pare că nici croatul nu este interesat de un transfer la formația arabă.

Al Hilal a fost refuzată de croat, deși i-au propus un contract pe trei sezoane ce l-ar fi îmbogățit pe Modric cu 300 de milioane de euro. El vrea însă să se retragă de la Real Madrid și a acceptat să își prelungească contractul cu formația din capitala Spaniei pe încă un sezon.

Nu doar Modric și Messi au refuzat un transfer la Al Hilal. Și Romeo Lukaku a fost ofertat de formația din Arabia Saudită, dar acesta a considerat că salariul propus este prea mic pentru nivelul la care urma sa meargă.

Al Hilal rămâne singurul club de top din Arabia Saudită care nu a transferat o super-vedetă. Campioana ultimului sezon se va duela pentru titlu, anul următor, cu Al Nasr, echipa lui Cristiano Ronaldo, care este aproape de transferul lui Hakim Ziyech și Al Ittihad, care urmează să îl prezinte pe Kante după ce l-a prezentat deja pe Karim Benzema.

Urmăriți Playsport.ro și pe