Umilit, dar pe bani buni! Cât ia pe lună fotbalistul aflat la cheremul lui Gigi. ”Vă dați seama ce simte copilul ăsta?”

Giosanu Catinca 22.02.2021, 19:37
Umilit, dar pe bani buni! Cât ia pe lună fotbalistul aflat la cheremul lui Gigi. ”Vă dați seama ce simte copilul ăsta?”

S-a aflat cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui. Cu toate că este umilit de oficialii roș-albaștrii, tânărul care evoluează pe post de atacant la FCSB câștigă o sumă importantă de bani. Cât ia pe lună fotbalistul aflat la cheremul lui Gigi?

Cât ia pe lună fotbalistul aflat la cheremul lui Gigi

Alexandru Buziuc este un fotbalist profesionist român care joacă în prezent pe post de atacant pentru FCSB.

Fostbalistul în vârstă de 26 de ani a fost introdus la pauza meciului FCSB – Chindia, scor 1-0. Nu a rezistat mult pe teren, întrucât el a fost scos înainte de finalul partidei desfășurate pe Arena Națională. Mai precis, Gigi Becali l-a schimbat în minutul 79. Pentru statutul de jolly-joker aflat la discreția patronului, tânărul sportiv încasează în jur de 5.500 de euro lunar.

La interviurile de după meci, antrenorul Toni Petrea a dezvăluit că Alexandru Buziuc a fost schimbat din motive „tehnico-tactice”, deși a făcut „un meci bun”.

Pe vremea când era la Clinceni, jucătorul avea un venit de doar 3.000 de euro.

”Vă dați seama ce simte copilul ăsta?”

Analistul sportiv, Ilie Dumitrescu, s-a pus în pielea jucătorului de la FCSB.

Vă dați seama ce simte copilul ăla acum?”, s-a întrebat Ilie Dumitrescu după disputa dintre FCSB și Chindia.

La această partidă, Buziuc a fost și rezervă utilizată pe parcurs, și jucător scos de pe teren înaintea finalului. Atacantul a intrat imediat după pauză și a ieșit înainte de finalul meciului.

Un antrenor nu face o asemenea schimbare. Nu înlocuiești după 30 de minute un fotbalist decât dacă există o problemă medicală. Nu e deloc o situație confortabilă pentru jucător. El ar trebui să fie ambiționat din cauza acestui caz, să muncească în continuare și să aibă mai multe realizări atunci când va mai fi folosit în meciuri.”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

La fel ca Ilie Dumitrecu, și alte voci din fotbalul românesc și-au arătat compasiunea în legătură cu Buziuc.

Specialiștii susțin că un fotbalist se simte frustrat, chiar umilit în momentul în care antrenorul său apelează la el în timpul jocului și apoi hotărăște că utilizarea sa a fost o greșeală și îl scoate de pe teren. Alex se numără printre fotbaliștii care au suferit din cauza acestui tratament în trecut. Însă el a știut încă de la început care erau condițiile de la FCSB: Gigi Becali are drept de veto în privința formulei de start și tot el operează schimbările pe parcursul partidelor.

Umilit, dar pe bani buni! Cât ia pe lună fotbalistul aflat la cheremul lui Gigi
Alexandru Buziuc a fost trimis de Gigi Becali pe teren imediat după pauză, însă nu a prins finalul de joc

Gigi Becali: ”Buziuc e pariul meu”

În momentul în care Gigi Becali i-a transferat pe Sergiu Buș și Alexandru Buziuc, latifundiarul din Pipera a subliniat că fotbalistul achiziționat de la Academica Clinceni este pariul său. De asemenea, afaceristul a mai spus că a insistat ca el să ajungă la FCSB.

„L-am luat pe Buziuc, care e pariul meu. Și Buș e pariul meu, dar Buziuc nici nu prea a fost dorit, eu am insistat, l-am adus cu forța”, a declarat Gigi Becali după ce l-a transferat pe atacantul în vârstă de 26 de ani.