Umilit în public de Simona Halep, Toni Iuruc nu a ripostat: „Hai, zi și tu ceva!”. Momentul antologic petrecut între cei doi chiar la începutul anului

Giosanu Catinca 19.09.2022, 09:36
Umilit în public de Simona Halep, Toni Iuruc nu a ripostat: „Hai, zi și tu ceva!”. Momentul antologic petrecut între cei doi chiar la începutul anului

Simona Halep s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Australian Open. Marea noastră campioană a fost învinsă de Alize Cornet, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Toni Iuruc, umilit în public de Simona Halep

Fanii au pus eșecul Simonei Halep pe seama condițiilor meteorologice nefavorabile. Martina Navratilova a comentat partida dintre fostul lider mondial și Alize Cornet. Ea a afirmat că cele 33 de grade au fost un mare avantaj pentru Cornet.

Fosta jucătoare, considerată printre cele mai bune din istoria tenisului feminin, susține că și căldura, dar și agresivitatea franțuzoaicei reprezintă motivele pentru care Halep nu a putut merge mai departe, în sferturi.

Căldura a ajutat-o până la urmă pe Alize Cornet. Toate strategiile au dispărut, iar ea a făcut ce era sigur pentru ea. Alize Cornet este o jucătoare mai agresivă decât Halep. Simona era prea obosită pentru a face fata agresivității arătate de Cornet în setul secund. Oricum, jos pălăria în fața lui Alize Cornet.”, a declarat fosta jucătoare, pentru Tennis Channel.

Ce a deranjat-o pe sportiva noastră

Sportiva născută la Constanța a fost surprinsă de camerele de luat vederi cum cerea ajutor celor care făceau parte din stafful ei. Nici soțul Toni Iuruc nu a scăpat de furia Simonei Halep.

Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a strigat supărată Simona Halep.

Momentul în care dubla campioană de Grand Slam s-a răstit la fostul ei soț a fost surprins de camerele de luat vederi. S-a auzit în direct, la tv, cum jucătoarea de la malul mării l-a luat la rost pe omul de afaceri machedon.

Reacția omul de afaceri

După acest mesaj, la începutul setului decisiv, Toni Iuruc s-a ridicat și a început să o aplaude frenetic pe Simona.

În ciuda reacției lui Toni Iuruc, românca a continuat să se plângă de căldura mare care a împiedicat-o să obțiă calificarea în semifinala turneului.

Nu pot să-l mișc, degeaba spuneți haide!”, a mai spus jucătoarea din Constanța.

Tu știi cât de cald e? E inuman să joci în condițiile astea.”, a conchis sportiva.