“Umpleți Giuleștiul!” Naționala României așteaptă un stadion plin, sâmbătă în meciul cu Finlanda

Dragos Stefanescu 08.06.2022, 11:17
“Umpleți Giuleștiul!” Naționala României așteaptă un stadion plin, sâmbătă în meciul cu Finlanda

Marți seară, naționala României a pierdut înfruntarea cu Bosnia, scor 0-1, în runda a doua din Liga Națiunilor. Rezultatul de la Zenica este al doilea eșec consecutiv înregistrat de ”tricolori” în această competiție. Pentru România urmează meciul de pe teren propriu cu Finlanda. Elevii lui Edi Iordănescu au așteptări mari la acest meci și speră ca suporterii să umple stadionul Giulești.

”Tricolorii” își doresc ca suporterii să umple stadionul Giulești la meciul cu Finlanda

Naționala României a început extrem de prost camania din Liga Națiunilor 2022. ”Tricolorii” au pierdut lamentabil meciul cu Muntenegru, scor 0-2. Marți seară, elevii lui Edi Iordănescu au pierdut și partida cu Bosnia, în ciuda faptului că au făcut un joc bun. Astfel, după două meciuri echipa României nu are niciun punct și ocupă ultima poziție din grupă.

Pentru naționala României urmează două meciuri pe teren propriu. Primul duel este cel cu Finlanda, care se va juca sâmbătă, pe stadionul Giulești. ”Tricolorii” sunt conștienți de importanța acestui meci și așteaptă ca suporterii să ia cu asalt arena giuleșteană.

După meciul de la Zenica, Alexandru Maxim a făcut un apel la suporteri, pe care-i așteaptă în număr cât mai mare la înfruntarea cu Finlanda.

Vrem ca lumea să fie alături de noi la meciurile următoare, să fie stadionul plin în Giulești. Cred că dacă vor vedea determinare, îi vom atrage. Sper să produce rezultate și să le dăm încredere celor mai tineri”, a declarat Alexandru Maxim.

Octavian Popescu, conflict deschis cu suporterii la finalul meciului de la Zenica

În meciul pierdut de România cu Muntenegru, scor 0-2, Octavian Popescu nu a fost folosit deloc. La Zenica, jucătorul lui FCSB a fost trimis pe teren în ultimele 15 minute ale partidei, dar nu a avut reușite notabile.

La finalul partidei, ”tricolorii” au mers să-i salute pe cei aproximativ 200 de fani care au însoțit naționala României. Dezamăgiți de rezultatele slabe ale echipei, fanii le-au făcut mai multe reproșuri jucătorilor, iar unii dintre ei chiar au înjurat. Unul dintre fotbaliștii luați în colimator de fanii supărați a fost Octavian Popescu. Conform As.ro, mijlocașul lui FCSB nu a acceptat apostrofările fanilor și a sărit la bătaie. Încidentul a fost însă aplanat imediat de Vlad Chiricheș. Denis Alibec a avut și el un schimb de replici dure cu fanii români, conflictul izbucnind încă de la meciul cu Muntenegru.

Singurul jucător aplaudat de suporteri a fost Florin Niță. Portarul naționalei a avut o nouă evoluție bună în ciuda rezultatului dezamăgitor.

Urmăriți Playsport.ro și pe