Un altfel de interviu cu Vlad Chiricheș: „Acestea sunt principiile după care mă ghidez”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.05.2022, 13:11
Un altfel de interviu cu Vlad Chiricheș: „Acestea sunt principiile după care mă ghidez”

Vlad Chiricheș a oferit un interviu ceva mai deosebit pentru nou înființatul canal FRF TV, al Federației Române de Fotbal. Căpitanul echipei naționale a vorbit mai mult despre viața de zi cu zi decât de cea de pe terenul de fotbal.

Vlad Chiricheș a dezvăluit ce sentimente l-au încercat la prima convocare la echipa națională, dar și că a păstrat toate tricourile pe care le-a purtat la prima reprezentativă

Fundașul de 32 de ani al italienilor de la Sassuolo a dezvăluit care sunt principiile după care se ghidează în viață și cum l-au ajutat acestea să progreseze în carieră. De asemenea, Vlad Chiricheș a apreciat că evoluțiile de la echipa națională l-au ajutat enorm în cariera de la echipele de club. Nu în ultimul rând, el a rememorat prima convocare sub „tricolor” și a dezvăluit unde își ține tricourile purtate la echipa națională.

Nu știu dacă am o privire de gheață. Sunt un băiat liniștit, nu sunt un om care își pierde capul foarte repede. Încerc să fiu cât mai liniștit, cât mai temperat și să-mi fac treaba cât mai bine.

Îmi place să fiu eu, să am un caracter frumos, să fiu modest. Încerc să fiu un om corect. Sunt niște principii clare ale mele, puternice. Am încercat să mă ghidez după ele în tot ce am făcut până acum.

„La primul meci au fost niște trăiri de nedescris”

Prima mea convocare la echipa națională a fost la un meci amical cu San Marino. Am avut emoții, au fost niște trăiri de nedescris. Veneam de la Pandurii atunci, nu veneam de la o echipă mare, era un sentiment extraordinar să joc pentru națională. Echipa națională m-a ajutat foarte mult, mi-a dat oportunitatea să joc în afara țării. Dacă n-aș fi fost un pion important la națională, nu cred că aș fi ajuns la echipele la care am jucat.

E un sentiment incredibil să joc pentru echipa națională. Îmi doresc să ajut România să câștige fiecare meci. Am o colecție cu tricourile de la națională, multe sunt acasă la mama mea. Toate sunt la loc sigur”, a spus Vlad Chiricheș, într-un interviu acordat pentru FRF TV.

Pentru naționala României urmează cele 4 meciuri care se vor juca în iunie, într-un interval de doar 10 zile, în a treia ediție de Nations League. Edi Iordănescu a pregătit câteva surprize în ceea ce privește selecția. El i-a convocat în premieră Ștefan Târnovanu de la FCSB și pe Marius Ștefănescu și Nicolae Păun de la Sepsi Sf. Gheorghe.