Un bărbat celebru o răsfață pe Simona Halep. Tratament de prințesă pentru cea mai bună jucătoare de tenis a României

Giosanu Catinca 23.02.2022, 20:42
Un bărbat celebru o răsfață pe Simona Halep. Tratament de prințesă pentru cea mai bună jucătoare de tenis a României

Simona Halep este una dintre cele mai este una dintre cele mai importante sportive din istoria țării noastre. Jucătoarea din Constanța a atras de-a lungul timpului și critici din partea oamenilor, dar românii o iubesc. Rezultatele bune ale Simonei l-au determinat pe un celebru om de afaceri să o trataze într-un mod cu totul deosebit pe fiica lui Stere Halep.

Simona Halep, răsfăț total

Simona Halep a fost eliminată în primul tur al turneului de la Doha. Fosta elevă a lui Darren Cahill nu i-a putut face față Jelenei Ostapenko. Numărul 21 WTA a învins-o pe ”Simo” cu scorul de 6-2, 6-7 (0), 0-6.

La revenirea în România, românca a declarat că nu are nicio idee despre reacțiile pe care le-a avut jucătoarea de 24 de ani. Aceasta din urmă a fost surprinsă răzând în hohote, când o conducea pe campioana noastră cu 5-0, în setul decisiv.

Ion Țiriac are o relație specială cu Simona Halep. Fanii celor doi cunosc deja acest lucru. Magnatul a ajutat-o pe jucătoarea din Constanța ori de câte ori aceasta a avut nevoie. Ba chiar a învățat-o cum să își umple conturile. La îndemnul lui, românca a investit în imobiliare, lucru care s-a dovedit a fi extrem de profitabil.

Constănțeanca are parte de un tratament special

Simona Halep a avut un privilegiu enorm când miliardarul, care are o avere estimată la 1,44 miliarde de euro, i-a pus la dispoziție avionul său privat. Ea a putut astfel să călătorească oriunde și-a dorit. Fostul lider mondial a recunoscut că i-a prins foarte bine sprijinul pe care i l-a acordat Ion Țiriac.

Soția lui Toni Iuruc a avut ocazia să și zboare alături de Ion Țiriac. De fapt, miliardarul i-a fost pilot campioanei noastre, în 2019, când românca a mers la Cluj pentru a primi titlul de „cetățean de onoare” al municipiului.

Gestul superb al lui Ion Țiriac pentru Simona Halep

Cei de la prosport.ro susțin că Simona Halep are rezervată o pereche de patine. Ea se poate folosi de ele  în momentul în care merge la patinoarul din Otopeni, pe care l-a construit chiar Ion Țiriac.

De acele patine nu se atinge nimeni. Le folosește doar Simona. Iar pe gheață să știți că se descurcă destul de bine.”, a subliniat un angajat al instituției, potrivit sursei anterior menționate.

Sportiva adoră să patineze în timpul liber

Patinoarul Allianz-Tiriac Arena, operat de Fundația Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016. Este singurul dezvoltat conform normelor olimpice internaționale.

Asemenea Simonei Halep, Ion Țiriac are rezervată o pereche de patine pe care le folosește în momentele în care merge la patinoarul pe care l-a inaugurat în urmă cu cinci ani.

Din câte am înțeles sunt patine fabricate prin anii 60. Dânsul nu încălță alte patine, moderne. Cele cu care iese pe gheață, am aflat și noi că sunt niște patine pe care le-ar fi folosit încă de pe vremea când juca hochei.”, a adăugat angajatul instituției, pentru sursa menționată mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe